fredag 2 juli 2010

På stubben

Förutom att sitta på altanen och titta på vilka som går förbi, brukar jag ibland sitta på den gamla tallstubben.En perfekt plats när det inte regnar.Skön att vila svansen på är den också... Svansviftningar, Ludde

7 kommentarer:

Arlo sa...

Men den stubben är ju som gjord för din rumpa! Det var hyggligt av din husse att ta ner tallen så du fick en så bra pall. Kram!

Kasper sa...

Schysst med en så perfekt svansvilarplats!
Du ser ut som en fulländad hundstaty!
Tror minsann att det är dom som går förbi som tittar!! På dej, alltså. Snyggt.

Elliot sa...

Men vad vi har missat mycket Kulan och jag.... Jättegrattis i efterskott nu när du har fyllt två år.. och vilken smarrig tårta du fick.
Ja stubbar är bra och gubbar är oxå bra att ha, jag har ju tur som har min husse nu när Kulan aldrig är hemma.. nu får hon skärpa sig för vi missar alldeles för mycket bloggläsning.

Sigge sa...

Utmärkt stubbe!
Nix såg inga skånska taxar men jag vet att de skånska taxarnas matte faktiskt har varit och simmat i den sjön!
Fast det var visst för hundra år sen eller så............

Arlo sa...

Hej igen Stubb-Ludde! Du undrade om jag också kommer till Skottvång. Det var snällt att fråga, men jag och matten ska på kurs hos Tessan, Acke och Primo och många till den dan. Förresten tror matten inte att det vore så lyckad utflykt med bara en massa grabbhundar. Sigge och jag är ju inte bästisar precis, och ibland blir jag sur på främmande grabbar också, så det är lika bra jag är på kurs i stället...
Hälsningar från killen med simhud mellan tårna :-)

Tessan sa...

Ja du stubbe och stubbe....ser ju mest ut som en bottenplatta gjord just för din rumpa att sätta sig på! Typ sånadär plattor som snygga statyer(ja fula oxå;))står på i museérna!!
Nisse salladen såg god ut! Jag önskar jag hade eran stooora fina trädgård för då hade jag allt grävt mig en riktig pool att bada i!
Varma...ja RIKTIGt varma kramar från linköping!

Edith sa...

Tallstubben ser ut att vara gjord för dig. Perfekt läge. Trevlig söndag! Colliekramar