måndag 26 juli 2010

Dragkamp

Idag fick jag besök av Chinook, en Cardigan Welsh Corgi.Han är bara tre och en halv månad och kallas för Chino.Tore som var daghusse åt honom idag försökte få oss två på bild samtidigt, vilket inte var så lätt.Fast han var så liten kunde han leka följa John (svans).Efter några meter blev han trött i benen och måste vila lite.Fendern var nog lite för stor för honom.Inte nådde han upp för att dricka vatten heller.Dragkamp tyckte han var riktigt kul.

Sånt stärker säkert tänderna? Dragiga kramar, Ludde

7 kommentarer:

Arlo sa...

Vilken attans bra barnvakt du är Ludde! Man måste ha barnasinnet kvar för att klara av en sån liten rackare! Matte säger att hon var rysligt nära att skaffa en sån i stället för mig, men så såg hon mig, så då var det inget snack om saken...God natt!

Tessan sa...

Säger som rudi....vilken bra valpisvakt du är! Primo skulle nog äta opp honom istället;) Acke häslar att han inte alls hade ngt besök av dig kudde!....hmmm förökte säga att det nog faktiskt finns fler som heter Acke än bara han:) BLixten ja...ja du den lär jag nog lära mig någongång i framtiden! Tjohej och hopp!

Sigge sa...

Du har ju verkligen barnvaktstalanger!!!!!
Han är väl samma sort som Ville och Hector (de som kom för sent till korvpartyt).
Men du vattentunnor de ska man tömma så det går att tunnrulla.
Idioterna som anser att det är fusk att jag jobbar som svamphund är nog bara avundsjuka.

Hillman & Illerson sa...

Kul att du träffat en liten valp, du är i alla fall jättebra barnvakt, snäll och så leker du så där lagom som är jättebra.

Taxkramisar.

Kasper sa...

Ser att du haft det bra, och att dina tvåbenta som vanligt är aktiva och tar väl hand om dig, förser dig med både kompis och toppade kulor!
En liten sötis, den där Chino!

(Nästa gång får du låta honom vinna dragkampen, åtminstone NÄSTAN vinna, för det är bra för självförtroendet hos en sån där liten snorvalp...) ;)

TUR att dom, matte och husse alltså, i alla fall kom hem NÅN GÅNG från den där västkusten...)

Malte och Snoken sa...

men guuuuu vilken gullklimp ni haft besök av! man vill bara pussa pussa pussa på er, ni är väldigt söta tillsammans. Vi tittar på filmen en gång till!
slafs

Anita / Chinook sa...

Trevlig blogg du har Ludde, och kul att Chinook fick vara med på en hörn oxå. känns bra att du var så snäll med honom/ från Chinook´s matte anita:-)