tisdag 10 maj 2011

Ingen cykel

Jag undrar hur hussen mår egentligen. Eftersom han slutade med stängselbyggandet runt tomten innan det var riktigt färdigt så har han haft sin gamla cykel stående mellan huset och muren i snart två år för att inte jag ska springa iväg. (Han såg ju att jag hoppade över cykeln när Sascha gick förbi en gång)Nu har han satt "fötter" på en färdig staketbit som han ställt där istället. Hur tänker han egentligen? Han vet ju att jag kan hoppa upp på muren hur lätt som helst. Han kanske inte vill ha in småhundar i trädgården? Jag fattar nada... Förbryllade kramar, Ludde!

3 kommentarer:

Hillman & Illerson sa...

Han kanske tycker att du borde fatta, att du inte ska studsa iväg nånstans nu när han satt upp ett staket. Fast du är väl som oss, låtsas som du inte förstår, hihi.

Taxpussisar.

Alyza och Giah sa...

Klart du kan hoppa över!!! Men tror din husse vill du ska stanna upp och hinna tänka efter varför han satt dit det... Kanske du stannar då? eller om det är för intressant hoppar över ;)

Har läst ikapp här igen, var alldeles för längesen sist!!! Matte har inte haft "tid" till att kolla i datorn (inte skriva om oss heller...) Har ju glömt kameran ofta när vi är ute någonstans!!! Skoj att du han kolla in när hon äntligen skrev ett lååångt inlägg i bloggen :)
Puss från oss Alyza och Giah med flock.

Beatrice Pettersson sa...

Haha klockrent! Här ska följas!