tisdag 3 maj 2011

Åtta ägg

Inte händer det särskilt mycket att skriva om precis.Vi gick i alla fall en blöt promenad i svampskogen. På hemvägen köpte vi en säck kulor i grisöronaffären och sen stannade vi till vid Jula där husse köpte några stora plastsäckar att stoppa krattade löv i för att lättare kunna flytta dom dit dom ska va. Resten av dan har vi bara eldat i kakelugnarna och löst korsord. Jag är inte så bra på korsorden, men jag hjälper hussen när vi ska ut och hämta in ved.Pippi har lagt sitt åttonde ägg nu, så vi tror att hon ska börja ruva när som helst. Skogskramar, Ludde!

5 kommentarer:

Arlo sa...

Korsord är svårt...absolut...

Kasper sa...

Hjälper husse att hämta in ved - är det det ni ska göra där på promenaden? VÄLDIGT stora vedbitar, klart hussen behöver hjälp!

Nu får hon väl verkligen börja ruva, den där pippin!!! Så att småpippina som finns där i äggen slipper vänta så väldigt länge till!

Hillman sa...

Jistanes du kan inte mena att du hjälpte hussen att bära in de där träna, hur stor kakelugn har ni egenteligen, hihi.

Taxpussar.

Wille sa...

Här har dte också varit rätt grått, vått och trist de senatse två dagarna. Igår var dte "konstig" snö på marken. Hector och jag busar och småretas lite, men annars händer inget speciellt här heller just nu.

Sigge sa...

I går var det ju vidrigt, men idag var det helt ok frånsett nån hagelskur som gjorde att matte knappt kunde köra.