onsdag 4 maj 2011

På hundkafé K9 igen

Idag var en sån där onsdag som Cocos dagis stängde klockan tre. Vi hämtade henne innan dess och gick till hundkaféet K9 för att fördriva tiden innan vi skulle äta middag hemma hos henne.Hon tyckte det var jättekul med alla hundar, och det tyckte jag med.Förutom Molly, Ebba och Sara som var där när jag kom (Ja, hunden heter faktiskt samma som Cocos mamma!) så kom det två Goldenkillar också.Gissa om det blev ett himla nosande? Nospussar, Ludde!

8 kommentarer:

Arlo sa...

Åh, vad kul att vara storstadshund ibland! Umgås på café med en massa andra hundar, och ingen verkar vara sur och tvär, vad jag förstår! Vad beställde du från menyn? Hur kunde du glömma berätta det, det är ju faktiskt viktigast?

Ludde sa...

Åh, jag tog en leverkaka med en mjukost-klick på. MUMS!

Kasper sa...

Ser jättemysigt ut, med det där hundkaféet. Ser att du fick en leverkaka också, åh, va gott!!!
Jag orkar inte skriva nåt hos mig i kväll, och inte matte heller - men i morgon har vi minsann nåt att berätta! Från idag. Men först måste vi sova...

Wille sa...

Det där ser skojigt ut. Att bli storstadshund kanske inte är så dumt alla gånger, eller. Roligast är ju att busa, men att ta en "hundfika" är ju toppen.
Ha en skön dag och hoppas du hann busa lite med Coco också.

Parisercollie sa...

Det där kafét skulle jag också vilja gå till. Verkar urmysigt. Colliekramar

Hillman & Illerson sa...

Va mycke spännande ni har i stora staden, hundcafé inga dåliga grejer, sånt har vi inte här uppe i fjällvärlden trots att det kallas för lilla Stockholm vintertid. Kul att Coco fick hänga med, så hon fick se många hundar.

Taxpussar.

Sigge sa...

Det där med hundcafé verakr skoj.
Finns ju ett i Eskilstuna, men det är stängt varenda gång som jag åker förbi det.
Men nån gång då..........

becca & olga sa...

vad kul med hundcafé ;)