tisdag 24 maj 2011

Äntligen hemma

Oj va jag har passat Bosse! Dag ut och dag in, och till och med på nätterna. Han har skött sig alldeles förträffligt och inte hittat på några konstigheter. Lite väl sakta har han gått på promenaderna, men i övrigt har det gått bra.Plötsligt en morgon när vi gått runt kvarteret och kommit in i vår trädgård, fick jag syn på matte och husse!Dom hade äntligen kommit hem, och jag blev så glad så jag måste tokrulla riktigt ordentligt.Det var nästan så jag grävde klart hela potatislandet åt dom.Vi konstaterade, på teven, att medan dom varit i Spanien hade det kläckts sju små blåmesvalpar i holken.Husse behövde justera kameran, så han passade på att ta ett vanligt foto när han lyft på holktaket. Nu ska jag börja läsa ikapp vad ni haft för er. Glada kramar, Ludde!

5 kommentarer:

Wille sa...

Tja jag förstår att det inte är lätt att passa Bosse. Men vilken tur han har som har dig som ser till att han kommer ut på promenader ordentligt, även om det går sakta. Förstår att du saknat husse och matte, vem gör inte dte när de bara sticker iväg sådär ?
Små blåmesvalpar har ni hos er, ja de blir väl sötare så småningom antar jag när de vuxit till sig en del. Ha nu en härlig vecka !

Tessan sa...

Oj oj så bra att du har passat Bosse ordentligt och att han inte hittat på några tokerier! Härligt att du blev så tokglad när matte och usse kom.....hoppas du blev ordentligt skitig så dom förstod att dom inte kan åka hursomhelst,varsomhelst utan dig!;)
Nu väntar vi på att få se härliga bilder från spanien....men dom kanske inte kommer här hos dig?
Tjoflöjt nu ska här handlas lite blomster!

Hillman & Illerson sa...

Så skönt att det återgår till det gamla vanliga för dig, nu när matten och hussen är hemma igen. Hoppsa att de haft en skön sidomester.

Taxpussar.

Sigge sa...

Skönt att ordningen är återställd hos dej!
Här är det bara kaos med flytt, mattes marknader och allt som ska hämtas i skogen.
Matte är just nu ganska död men hon tänker återuppstå.

Ludde sa...

Undrar varför vissa inte kan kommentera? JAG kan ju...