söndag 15 maj 2011

Slut på regnet

Tack och lov! Det slutade regna och vi gick ut på en promenad. Rätt vare var såg vi en golden som låg mitt på vägen och väntade på mig.Det var Loui som är nio år, men gärna ställer upp på lite bus.Jag tror faktiskt att jag vuxit om honom... Buskramar, Ludde!

10 kommentarer:

Arlo sa...

VA? Låg han bara där och väntade på dig? Vilken röta att du gick ut då! Vilken mysig buskram! (Jag ska berätta en hemlis för dig...Tiger kommer snart hem till mig, fast det ska jag inte veta egentligen för det ska bli en överraskning!)

Edith sa...

Vilken härlig dans! Den där stilen känner jag igen från Hilda. Hon är en baddare på att stå på bakbenen. Colliekramar

Hector sa...

Va har du också busatr med en golden idfsg, dte har Rudi med ! Det är bara jag som ijnte har busat med en golden, eller förresten det har jag ju efter spårkursen vi var på.
Den var kul må du tro, fast det regnade !
Ha nu en härlig vecka ! Nospussar från Hector.

Grabbarna boys sa...

Åhhhh, vad kul!
Tänk att få busa med en golden. Vi älskar att busa med just golden vilket vi smågrabbar gör varje dag flera gånger om.
Vov från grabbarna boys!

Hillman sa...

Va bra nu funkar din blogg igen, sist vi var ute och läste så gick det inte att kommentera, för den låg nere på nåt konstifikt sätt.

Kul att du lyckas träffa en kompis som du kan busa med.

Taxpussar.

Kasper sa...

Bra med en golden att busa med - jag har ju Evert, så jag vet. :)
Antar att du passar Bosse nu - se efter honom ordentligt så att han inte får för sig att rymma eller nåt!!! ;)

Tessan sa...

Sitter och skrattar för mig själv....Har just läst ikapp lite om alla dina äventyr och gastronomiska illfärder när jag läser att du skulle ha varit ute i skogen med mig istället:)Hmmm vete tusan ifall jag skulle ha varit klar i skallen och ta kort på Älgen?? Skulle väl bli rädd eller ngt....Ja inte vet jag, det var många år sedan jag såg älgar härute...och då stod dom 5 st vid eljusspåret och blängde,kan lova att jag och våra dåtida vovvar Chess och Fonzie gick väldigt snabbt förbi!
Nu har jag massa bilder på lite ruiner och vovvar på min blogg....men det kommer en del 2 oxå för det blev förmycket på en gång annars:)
Kramis!

Wille sa...

Jodu Ludde min mage är nog lite känsligare än andras. Jag måste äta på exakt samma tid, och kan inte "gå över tiden" för då börjar jag må illa och så. Inte alls trevligt.
Men det har blivit bättre nu när jag blivit lite äldre, men helt bra är det inte. Nu har ju husse och matte börjat ge oss på lite mer varierande tider senaste halvåret, så nu klarar min mage av lite varierande mattider. Om jag däremot äter ngt ute, då kan det bli som i helgen, att jag får problem med magen. En är väl kanske lite känslig. Men idag mår jag bättre än de senaste dagarna och skönt är det.

Buttons sa...

morsning Ludde, som vanligt har du fullt upp varje dag. Det där hundfiket ska jag minsann se till att besöka då jag kommer i November.....blötpuss

Stella o Doris sa...

Japp, syns ju tydligt att du växt om honom!! Tycker ni ska söka till Lets Dance nästa säsong!