fredag 27 maj 2011

Mera Coco

Jag har ju alltid varit intresserad av matlagning.Matte hade köpt kalvkotletter och hon visade mig hur man skär bort ben och senor.Åh vilket smaskigt ben att knapra på!När matte var klar gick vi ned till Centrum med Coco för att gunga.Matte gungade också.Sen vilade vi en stund medans husse köpte godisklubbor och ballonger till Coco.Jag tog en slurk insektskryddat vatten när vi kom hem.Coco ville också hjälpa till med middagsmaten så hon fick skala färskpotatisen.Sen åkte hon och André ikapp med Snowracer på gräsmattan.Jag blev väldigt trött av att vara domare.Min människobror Anders kom och åt middag med oss och sedan fick Coco följa med honom hem. Nu ska jag gå och lägga mig tidigt, för igår natt satt hussen och jag vid datorn till halv två... Sömniga kramar, Ludde!

3 kommentarer:

Hillman & Illerson sa...

Vi förstår att du är sleten, dels varit domare åt Coco och André, sen hjälpt husse med datorn halva natten. Hoppsa att du får sova länge och slipper bli väckt i ottan, här är matten nattugglan men lika föbenat är hon uppe i ottan och störar sig. Så nu ska vi gå och knoppa en stund på soffan, hihi.

Taxpussar.

Tessan sa...

Oj nää sådana ben får mina krullisar inte äta på! jag är livrädd att allt som inte är stora oxben ska gå sönder och fastna i halsen...Men du njöt säkert till fullo:)Snowracer mitt i sommaren? ja varför inte...."fniss" tokigt...men du har varit så duktig Ludde med allt du gjort så du förtänade en liten "ögonvilare";)Tjoflöjt från mig!

Ps. Primo tjurar fortfarande över plättarna.....:)

Sigge sa...

Du har jobbat hårt märker jag.
De där benen är säkert jättegoda men de är förbjudna för mej att äta.
Min mage tål dom inte riktigt och kött förkommer inte i det här huset.