onsdag 11 maj 2011

I parken

När vi hämtade Coco på dagiset idag så ville hon inte gå till hundcaféet så vi gick till lekparken som ligger vid Tantolunden istället.Coco ville åka i en läskig kana.Det skulle jag aldrig göra!Hon tyckte det var lika roligt att gå i trappen bredvid kanan, och DET skulle jag möjligen kunna tänka mig.Jag tyckte det var skönast att ligga i skuggan och passa vagnen och husse som jag placerat bredvid på en bänk .Matte och Coco kom och tog lite mellanmål när de gungat, åkt trehjuling och en massa andra konstiga saker.På hemvägen passade jag vagnen medan husse handlade sushi till middag. Undrar varför han tyckte att jag såg ut som en spansk hund?Vi dukade i ordning på gården utanför deras kök innan Anders och Sara kom hem efter jobbet. Jag slapp lyckligtvis äta rå fisk, utan fick kulor med Friskis-kyckling på istället. Kuliga kramar, Ludde!

7 kommentarer:

Stella o Doris sa...

Den översta bilden på Coco är underbar, hon är så söt, ja det är hon ju jämt, men lite extra just där, så där så man ler lite grann..
Du är allt en väldigt trygg hund du, att kunna koppla av som du gör överallt, det är bra det!

Ha det gott!

Beatrice Pettersson sa...

Haha, tydligen! :P Jo det ska vi göra! :D

Arlo sa...

Nu gör jag miljonte försöket att skriva här idag!
Att du kan sova på gatan! Då var du allt bra trött! Storstadsfasoner!
Coco blir sötare och sötare för var dag som går. Är det nåt i maten månntro?

Sigge sa...

Sova på gatan det har jag inte tid med.... alldeles för mycket att kolla. Såna där kanor är läbbiga, oliver brukar tycka att jag ska testa ibland.
Tantolunden..är det inte där Mio min Mio börjar eller har matte som vanligt missuppfattat allt.

Kasper sa...

Såg att hussen i förra inlägget tydligen tror att ett litet staket ska hindra dej från att hoppa upp på muren bredvid... Konstigt han tänker, jag fattar inte heller logiken... ;)

Ligga på gatan och sova - HUR bara KAN du?????????? HAR du kanske nån anfader eller dito moder med spanskt blod i ådrorna? Det finns ju anlag som kan hoppa över en och annan generation, sägs det.

Ludde sa...

Undrar vart de tidigare kommentarerna tog vägen? Det verkar som om Blogger inte riktigt vet vad dom gör...

Arlo sa...

Blogger är ute och cyklar idag...