lördag 30 april 2011

Valborgslunch

Vi startade ganska tidigt i trädgården idag. Husse och matte krattade, klippte, släpade och drog medan jag kontrollerade att allt gick riktigt till. Eftersom det var helgdagsafton slutade vi klockan ett och tog en promenad ned till vårt lilla centrum.När jag hade nosat runt lite gick vi in till Steve på Delibutiken, där husse och matte beställde in varsit glas vin och lite smårätter.Jag gillade egentligen bara skinkan, men jag åt några Frolicar också.Nu ber hela flocken att få önska alla en trevlig Valborg! Delikramar, Ludde!

6 kommentarer:

Arlo sa...

Jamen, hur mysigt får man ha det då? Aldrig varit med om maken till Valborgsmys med hela flocken! Här blev det torra kulor som vanligt och inte en oliv såg jag till...
Ha det mysigt resten av kvällen också!

Sigge sa...

Inget valborgsmys här heler, var som vilken dag som helst.
Men så klart jag har ingen sån där mysig butik!

Kasper sa...

Önskar att nån ville öppna en sån där butik här i mitt område också!
Då kunde jag hjälpa till och tala om för dom varenda gång det kom en gäst. Det skulle jag vara jättebra på!
(Matte är jättedålig på att blogga just nu, men vi har i alla fall haft en hyfsad helg och jag har sluppit att bli vettskrämd av skott och flammor och en massa kontigt som knallar och lyser uppe i luften!

Parisercollie sa...

Det där lät som en riktig trevlig Valborgslunch. Colliekramar

Wille sa...

Jaha du, det är till att ordna det för sig hör jag. Jojo. Här får man slita och bära pinnar till majbrasan, vakta lillhusse och skälla på katter och dessutom hålla ögonen på lillbrorsan så han inte går för nära elden som han var väldigt fascinerad av. Inte får jag ngn sådan där semester inte ! Nädu.
Nåväl, det är väl för väl att inte alla gör likadant ! Men jag har också haft en bra Valborg med både bus och grillkorv !
Ha nu en härlig vecka och hälsa resten av flocken tillbaka !

Hillman sa...

Det där såg mumsens ut, inte fasen finns det nåt ställe här uppe där vi kan hänga på, fast det är ett så krogtätt område, hihi.

Taxpussar i mängd till både fyra och tvåbenta.