måndag 25 april 2011

Skogsfika

Det är så skönt att det äntligen har blivit varmt ute.Nu kan vi ta med oss fika till svampskogen och sitta vid bordet, även om vintern gått hårt åt det.Jag övade på lite Lydilitysaker som att balansera på stenar...eller att sträcka på ryggen mot ett träd.När jag var färdig med de fysiska övningarna låg jag och gymnastiserade hjärnan i solen.Då kom en ny polare förbi som heter Roffe som jag busade med. (Husse hade skrivit FEL, men jag har ändrat nu)Han skulle gå vidare sen med sin matte och bada, men vi ska träffas där fler gånger. Skogskramar, Ludde

5 kommentarer:

Arlo sa...

Det där var ingen dålig annandag! Fika, gympa och Roger...mycket lyckat! Häng med honom och bada nästa gång, det är kul med badkompisar. Tiger och jag ska snart åka på badutflykt har jag hört glunkas om!

Kasper sa...

Du är ju rena balanskonstnären, ju! Och en hejare på gympa överhuvudtaget!
Kul med Roger - bra med kompisar på ganska nära håll.
Söta påskkäringar träffade du också ser jag - dom var ju lika söta som mina! ;)

Ludde sa...

Sorry! Han hette faktiskt Roffe! Husse, den slarvern, kom ihåg fel! (Klart att TVÅ bokstäver rätt av fem är ju inte HELT hopplöst...)

Hillman sa...

Va roligt att du har hittat en kompis, blir lite ensamt annars.

Taxkramisar.

Sigge sa...

Skoj att hitta en polare i skogen så där.
Matte har INTE hämtat sej.
Just nu så påstår hon att den där övergivna kängan i skärmskyddet nog är ett bevis på att vithajen/gäddan/lövhögen smällt i sej en oskyldig vandrare!