söndag 3 april 2011

Bossepassning

Nu ska jag passa morbror Bosse ett tag. Han är ju lite över 80 år, så han behöver ha någon som går ut med honom ibland.Tyvärr blir det lite dåligt med bloggeriet under tiden, men jag kommer tillbaks så fort jag kan. Passande kramar, Ludde!

9 kommentarer:

Kasper sa...

Men vanurå, ska dina tvåbenta ut på långvift igen!!??
Fast det är ju bra att morbror Bosse blir lite omhändertagen, förstås.
Glöm bara inte bort att belöna honom när han uppför sig fint, för då går det säkert bra. :)

(Vi har strul med våra sidor, dom går inte alls att komma in på!!!! "Driftstörning", säger Surftown, som jobbar och jobbar och jobbar för att fixa.)

Arlo sa...

Jo, jag visste det för matten har sett på FB vad som är i görningen hos er. Någon slags treats ska dom väl kunna ta med hem till dig. Ha så kul med Bosse! Dra inte omkull honom!

strövelstorpslagottona sa...

Du är då en räddare i nöden du. Ha det så mysigt tillsammans
pussar

Hillman sa...

Tänk att du har råkat ut för det här med strul på bloggandet med, ja ja vi får välan ta lite sidomester, hihi. Hoppsa att du får det skönt hos Bosse, nu när dina tvåbeningar ska ut på vift, hihi. Fast det är ju skönt för Bosse att du kommer och tar hand om honom.

Taxpussisar.

Freja Phaléne sa...

Hoppas du får det super hoss FabbroBosse!!!! Frejapussar!!!

Lyckopiller sa...

du får ta väl hand om gammelfarbrorn nu! Och om dig själv! Cruellapussar!

Wille sa...

Vilken tur att du tar hand om Bosse, han behöver nog det han med. Jag är ju själv inte heller så aktiv just nu på blkoggande, men det blir väl bättre framöver får en hoppas, bara matte får bort de där vårstädningskänslorna, för det är vad hon gör, promenerar, städar och sover.

Sigge sa...

Hoppas att allt gått bra med Bossepassningen och att han skötte sej.
Hälsa din husse att om han vill ha vägbeskrivning till Sagostigen ska han mejla matte. På lördag så kommer hon att finnas vid grindarna från 9.00 för att visa alla rätt in på området

Tessan sa...

Hörru grabben det är faktiskt såpbubblor och inte julgranskulor som grabbarna är i på min bloggheader! SÅ DET SÅ!;) Hoppas passningen av Bosse gick bra?
Kramen!