lördag 23 april 2011

Ett påskägg

Det händer ett och annat när det är påsk!Stup i kvarten knackade det på dörren och en massa påskkärringar kom och bytte påskkort mot godis.Dom var ofta i min storlek, så dom fick en hel del oväntade påskpussar!Vi fick årets första påskägget i kamera-holken igår.Den stolta blivande blåmes-mamman brer ut sina vingar över ägget på natten. Påskkramar, Ludde!

7 kommentarer:

Arlo sa...

Inte en påskkärring har jag sett, om man inte räknar matte och mattes mamma förstås :-), så vi fick behålla allt godis för oss själva. Matte är lätt illamående i kväll och önskar att påsken vore helt över så hon slipper se mer godis och tårtor och sånt. Men jag kan äta mer, inga problem!
Blåmesägget kom ju precis lagom i tid till påsk! Har hon almenacka, mesmorsan?

Tessan sa...

Nej här kommer inga påskkärringar längre ( och det är jag faktiskt glad över....)grann ungarna är så stora så dom flyttat hemifrån:)

Glad påsk på dig och din flock!

Grabbarna boys sa...

Fasiken vad häftigt!!! med kamera ifågelholken.
Detta måst vi visa husse, just nu sover han men imorgon.
Han har nämligen pratat länge om att sätta upp kamera i våra holkar på tomten.
Häftigt att pussa påskkärringar.
Vov från grabbarna boys!

Hillman sa...

Här har det inte varit några påskkärringar eller påskgubbar i år, de har nog blivit för gamla för såna påhitt. Det bor nämeligen inga barn i närheten, fast det är småa innanför oss men de är nog för småa, hihi.

Taxkramisar.

Wille sa...

Här hade vi också påskgummor och påskagubbar. De ville gärna ha godis, och matte hade ju laddat upp, så dte var bara för dem att förse sig det. Jag skällde på ett par av dem, men sedan visade det sig att de bara var vänliga så då pussade jag dem, men mest då på handen, för det är mer i min höjd s a s.
Den där kameran är spännande tycker matte. Skoj att vi kan följa blåmesflickan i år igen. De är för söta de där småttingarna till fåglar.

Sigge sa...

Inga påskkärringar här, tack o lov säjer matte som vägrar öppna för såna.
Idag landade lokala lokalblaskan här.
De hade dragit ner på texten alldeles väldigt men du är med på bild.
Matte skickar ett pappers ex när hon skaffat extra exemplar.
www.halleforsnasallehanda.se där klickar du på läs tidningen online och sen scrolla till nummer 100 så hittar du dej och husse på bild.

Edith sa...

Vilka häftiga påskkärringar! Här finns det inte en enda kärring ... jo matte förstås. Ha' en fortsatt bra Påsk! Colliekramar