söndag 29 maj 2011

Hundkex

Har varit på supertråkig promenad på hästvägen.Husse tog med kameran för att PLÅTA BLOMMOR!Såna här - typ.Fick sitta och vänta på honom i timmar.ETT litet hopp över en gran hann jag med!HUR kan man kalla det här hundkex?Inte har det varit nån midsommar heller!Men du - LÄGG AV!Matte - jag skäms!Ska det här verkligen va nåt att ha inne?Har ni sett vilka små ynkliga Luddetaxkex jag fick!Tur att Lilla O kom på besök idag.Jag övade henne i att ge uttråkad hund kex!DET kallar jag HUNDKEX!!!Efter ett tag fick hon ta på sig nya byxorna från London, och dom passade precis.Blomsterkramar, Ludde!

7 kommentarer:

strövelstorpslagottona sa...

Så mycket som har hänt hos er sedan sist.!! Våran mamsing är helt seg. Önskar att hon också hade bakat hundkex. Så Ludde, du får nog hålla tillgodo med dom du får, vi får INGA.
pussar

Kasper sa...

Sötis-Coco och Sötis-O! :)
Men du, Ludde, du ser GRYM ut när du hoppar över gran!!

Jag är himla glad över att få få hälsa på här igen - och du, NUhajag också en riktig blogg. Sedan i eftermiddags. Eller i går. Matte har en också! Och nya hemsidan är åtminstone mer än halvfärdig!
Titta på min gamla - där finns alla nya adresser!

Rudi sa...

Försöker väl för sjuttioelfte gången att kommmentera här. Suck! Stackare dig, hur tråkigt kan man ha innan man förgås? Förgås rimmar på smörgås...mycket bättre! Lilla O:s Londonbrallor är hur fina som helst. Matten undrar över att kanelbullarna är så olika i storlek. Det skulle aldrig funka hos oss, det skulle bli strid om den största!

Buttons sa...

åh vilka tjusiga blommor,säger matte gullvivor å akvaleja ......eller hur det nu var.......Matte säger hon har enorm hemlänggtan nu ? HEM ?? vi är ju hemma säger jag........men hon menar förstås där hon bodde som valp...........jag har hört ett rykte om att vi ska åka dit i September, och stanna jättelänge.........kanske jag får se snö då ? och kanske vi kan träffas på det där fiket du besöker ? tror det låg på Mariatorget .eller ?
blötpussar till dig om du bara kröker lite på nacken.

Wille sa...

Det var ju en rätt bra promenad det där med, även fast husse din plåtade blommor ? Men på några bilder lyckades ju även du fastna ! Gillar "Granhoppet". Ett sådant hopp fixar inte jag, men kankse om det fanns i mindre format ?
Skojigt med egna hundkex, men håller med dig, de var inte stora, men det kanske inte är viktigaste. Det viktigaste är väl att de smakar gott, och det verkar ju vara så ju.
Söt liten O i sina mysiga byxor. Lyxigt med äkta Londonkläder. Ha nu en skön dag idag !

Hillman sa...

Matten uppskattar bilderna på blommorna och även vi minns att såna växte det där vi bodde förut. Hela gräsmattan var full av gullvivor och de andra växte till messömmer, hihi. Fast vi tycker att dina tvåbeningar var snåla på fikat till dig, du som motionerat så med granhopp och allt, hihi. Söta ungar har du hos dig med, vi gillar såna där småa men jag mer än brorsan.

Taxpussar.

Sigge sa...

Men vad lilla O växer!!!!
Det där med blommor det är mänskligt tråk håller fullständigt med.
Du ska veta Ludde att kyrkor gömmer sej med all rätt för matte. Hur otroligt det än låter så är hon uppväxt med en pappa som var kyrkvaktmästare och en mamma som diakon.
Du ska veta att matte sett och hört alla baksidor av den så fiiiiina och medmänskliga kyrkan! Värre inrättning får man leta länge efter och matte är urkliven sen evigheter.