torsdag 15 september 2011

Trist

Lika trist och grått som vädret, är det här hemma. Det händer inte så mycket att blogga om. Vi var till torpet och hämtade hem båten i regn, så det blev inga bilder.EN bild blev det när vi var till svampskogen, men naturligtvis inte på mig! Jag som lyckades driva upp lite vilt, men inte åt hussens håll, och han hade förmodligen inte hunnit få fram kameran heller.Mesta tiden håller jag matten sällskap i köket när inte hussen och jag nöter trottoarer. Jovisst ja, hussen lyckades ta några bilder till!Det var när matten gympade i stan och husse och jag åkte både buss och tunnelbana under tiden.DET var inte särskilt kul, men vi promenerade lite på stan och det fanns ju ett och annat på vägen.Jag hittade faktiskt både gräs och buskar där... Stadskramar, Ludde

7 kommentarer:

Kasper sa...

Här ÄR ni ju - upptäckte jag just som jag och matte skulle ut på sista vändan.
Jag har minsann aldrig åkt varken tunnelbana eller buss! Tycker det verkar jättespännande och JÄTTELÄSKIGT!
Jag tycker att både du och husse är MODIGA! Mycket modigare än vad jag och matte är!

Grabbarna boys sa...

Det har inte vi heller, åkt tunnelbana och buss.
Det verkar spännande.
Här är det också mycket trist väder....regn varenda eviga dag.
Men idag verkar solen ska vara framme hela hela dagen.
Ha en härlig fredag.
Vov från grabbarna boys!

Rudi sa...

Jag har åkt buss många gånger, fast det var länge sen nu. Tunnelbana kan jag inte ens föreställa mig vad det är för läskig sak! Huh!
Kul att du fick driva upp lite vilt, det piggar alltid upp en promenad. Se till at ni åker till nån fin skog nu i helgen så du får springa av dig mer.

Emma och malte sa...

Vad spännande att åka BÅDE buss och tunnelbana! Det har inte jag heller gjort innan, trots att jag egentligen är en stadshund.
Gräs och buskar brukar vara ganska sällsynta inne i staden faktiskt, men tur du hittade några!
Kram från Malte

Wille sa...

Näe det där med att nöta trottoarer är inte kul alls. "Driva upp vilt" har jag aldrig testat. En av dagarna när vi var ute på promenad när jag var utan koppel så skrämde vi upp en hare som satt och lurade i buskarna. Både matte och jag hoppade till, men det var inte särsakilt lockande att springa efter den.
Som tur är så finns det skogar, ängar och härliga promenadrundor hos oss, trots att vi bor "i stan". Nackdelen är väl att man bara får vara lös på vissa speciella platser, men jag har vant mig nu, och när vi får en chans så beger vi oss ut i skogen, där både jag och Hector får vara lösa !

Gizmo sa...

Det är verkligen Inne Njutar väder nu.
Var dock fint på dagen här men matte är lite krasslig så det blev inte så lång promenad. Men mkt gos ist.

Hillman sa...

I det häringa höstrusket är det skönast att stanna inne, så köket är ingen dum plats. Nog är det bättre än att nöta trottisar i alla fall, hihi.

Taxpussar.