söndag 4 september 2011

Mera lek

Det är inte jag som har lekt alltså utan hussen. Han har hållit på att gräva och flytta jord hela dagen.Eftersom det bara var fyra bitar kvar i kartongen så slapp jag leta efter dom vid fikat.Jag fick försöka öppna den på egen tass.Det tog en stund och blev många pappersbitar, men till slut fick jag tag i de små luringarna... Godiskramar, Ludde!

10 kommentarer:

Emma och Malte sa...

Så gott att få äta godiset rätt ur kartongen!! Ja, man behöver ju faktiskt inte alltid bli matad :-)
Kramis!

Rudi sa...

Det är ju hur kul som helst att slita papper i småstycken! Lyllos dig! Om man sen hittar gottis mitt i alltihop är ju lyckan gjord!

Eva sa...

Så'nt där är superkul! Våran matte lägger ibland godis i tomma toarullar och så får vi öppna själva. Lite lagom sysselsättning ibland.
Hoppas att du fick hjälpa till med grävningen:)

Giah och Alyza med flock!!! sa...

Vilken härlig kartong :) Vi biter sönder sådanna utan gobitar i... Skoj det med men ska be matte lägga i godis nästa gång!!! Dubbel glädje ju ;)
Din husse ser ut att gilla grävmaskinen!!! En dröm för många tvåbenta att få köra en sådan :))))
Behövs det är vi båda duktiga på att gräva gropar ;)
Ha det gott allihop! Pussar från oss <3

Gizmo sa...

Så gott och roligt det ser ut.
Jag gillar när matte gömmer mina godisar så jag får leta. Eller när hon stoppar in godiset i en låda/ask som jag får riva och bita sönder.

Bustacklingar
Gizmo

Grabbarna boys sa...

Här gillar vi också at bita sönder kartonger....fast vi får inga så fina som du!
Nej, här vår vi nöja oss med toarullar!!!
Ha det så bra.
Vov från grabbarna boys!

Hillman sa...

Smarrigt med godispåse, ja matten har ställt min utom räckhåll men jag får lite varje dag efter middasmaten, hihi. Det är såna där små sticks som smakar lever, mumsigt värre.

Taxpussar.

Gizmo sa...

Fototrissen är varje vecka. En kul grej för dom som gillar att fotografera.. Någon enstaka gång kan man vinna ngt men oftast är det bara en kul grej

Förresten.. HUR kan hussedin se det som ett jobb? Det är ju tok kul att gräva *fniss*

Sigge sa...

Jag får ibalnd godis i tomma toarullar.
Matte hälsar att det där gifthalsbandet skulle hon inte ens använda om det hjälpte mot lunginflammation. Tydligen är sån mycket värre än borrelia enligt henne. Hon bör väl veta eftersom hon har båda just nu.

Gizmo sa...

Hoppas du har det skoj trots väder.. HÄR är det iaf blött och otäckt.. Tror jag bäddar ner mig bland mattes kuddar i soffan igen..