torsdag 1 september 2011

Syster Luddes rapport

Idag skulle matten på rehabgympa igen, och jag hade inte lust att dra husse runt på motionsspåret under tiden, så jag drog med honom på en inspektionsrond runt Huddinge Sjukhus istället.Jag började med att kontrollera räddningsvägarna.Kände röklukt, men allt var i sin ordning.Hittade ett par stora ägg i skogen varav det ena just hade kläckts.Det var verkligen en riktig trollskog vi gick i.Kolla! Precis lagom stora hus för en Ludde!Efter att vi hade kollat att ingen hade matat fåglarna var det dags att hämta matten och åka hem för en fika på altanen... Kollade kramar, Ludde

6 kommentarer:

Rudi sa...

Men attans Ludde! Vilken rolig prommis! Värsta roligaste grejerna hittade du ju i skogen! Du är ju lika bra på att vara kontrollant som jag är. Nu kan dom känna sig säkra och trygga där i Huddinge!

Emma o Malte sa...

Vilken plats ni fick gå på idag då!! Vi undrar lite varför inte vi har såna där ställen här nere där vi bor, för såna hus har vi ju aldrig skådat.
Vi håller med Rudi, tur att du kan kontrollera så att allting är säkert där uppe!
Kramar

Kasper sa...

Inget dåligt dagsverke, må jag säga!
Det där sjukhuset tycks verkligen behöva nån som vaktar det! Mot troll, ägg som kläcker monster och folk som låtsas mata fåglar för att locka dit råttorna.
Tur att du är så himla modig!
Och du Ludde, dom där husen är kanske inte så oskyldiga som dom ser ut - undrar vad som döljer sig där inuti! Kolla noga, nästa gång!!!
Tur att ni fick hem matten helskinnad!

Eva sa...

Vilka fina ägg! KAN ni möjligen ha gått i närheten av huset där sjuka barn får bo med familjer? Ser ut som så'nt som barn också skulle gilla.
Och tänk vad de skulle gilla om du bodde i ett av de där husen och kom ut och sa' hej när de gick förbi!
PUSS på dig du duktiga!

Sigge sa...

Vilka häftiga prylar.
Trots att jag har enorma milsvida skogar så saknas sånt där, i alla fall har inte jag lyckats hitta sånt ännu.

Giah och Alyza med flock sa...

Jättefin omgivning i Huddinge... Bra att du kontrollerade stället!!! Skönt att matte fick komma med hem igen!!! Hoppas hon mår bra igen :)