onsdag 28 september 2011

Stadspromenad

Matte har ju börjat att gympa i stan igen, så jag och husse gick omkring på Söder i ett par timmar under tiden.Vi började med att gå längs Ringvägen och nosa.Vi stannade ett tag i Vitabergsparkens rastgård, där jag bland annat försökte lära en liten sjumånaders taxkille några brottningsgrepp. Är man hederstax, så är man.När vi fortsatte promenaden hittade vi ett träd för hussar.Jag tyckte nog bättre om plommonträden vi såg.Jag blev hungrig av allt promenerande, så vi slank in på Café K9 på Wollmar Yxkullsgatan där jag beställde ett par leverkakor med ost.Det smakade mums minsann.Ebba gick upp och la sig utanför på trottoaren.När jag ätit klart fick jag ett godisspel som efterrätt.Sånt kan man ju inte motstå.Det fanns faktiskt flera stycken spel där.Molly var mäkta imponerad över min stil.Sedan gick vi tillbaks till bilen och träffade matten igen, men jag ska drömma om alla hundar jag såg och träffade i stan. Kvällskramar, Ludde!

10 kommentarer:

Emma o Malte sa...

Nu har vi skrivit kommentar 2 gånger men dom bara försvinner!! Mycket märkligt..
I alla fall tyckte vi det såg mysigt ut på det dära cafét! Tänk om det fanns såna här!!
kramis

Ludde sa...

Inte bra om kommentarerna försvinner. jag vill ju veta vad ni tycker... Skitblogger!!!

Rudi sa...

Men vilken mysig promenad! Och på Söder dessutom. Minn mattes brorsa emigrerade från Söder idag, ni kanske såg deras flyttbil? Inte det, inte?
Men vilket kul café med spelhåla! Där fanns et spel som jag aldrig spelat. Nu blev jag sugen!

Kasper sa...

Visst är det mysigt att gå i skgoen, ÄVEN om det finns ett och annat troll där.
Söt är du som vanligt, du till och med klär ju i ovarall! :)

Kasper sa...

Hihihihi, Ludde, det blev ju fel kommentar! Jasg har försökt skriva hos dig massa gånger, men det bara försvinner, så jag tittade in hos Cruella emellan.

Nu försöker jag i alla fall få in det jag tidigare har skrivit och skrivit och skrivit hos dig - få se om det funkar:

Min kommentar försvann! Men jag tyckte i alla fall att hundcafé låter minst lika bra som ett baconträd i skogen! Och så tyckete jag att du är en stor lyckost hela du... Och så hoppades jag att det ska minsann jag också vara - i morgon! Hoppas, hoppas, hoppas...

Edith sa...

Vilken trevlig stadspromenad. Och det där hundkaféet måste jag bara besöka nästa gång jag är i Stockholm. Colliekramar. PS. Det här är mitt andra försök att lägga in en kommentar, får se om jag lyckas.

Sigge sa...

Jaha, se om jag lyckas lämna tassavtryck då.
Verkar ju som nån snor dom.
Sånt där café det vill jag ha gär också, matte vägrar nämligen att skjutsa mej till Fjollträsk, hon får huvudvär och blir folkilsken vid bara tanken.

Eva sa...

Så härligt med så omväxlande promenader! Rena "bonnlandet" ena da'n och så storsta'n nästa. Bra liv alltså!
Mysko med katterna där under dock...
PUSS!

Gizmo sa...

MEN vilken underbar dag du fick....
Med fika och godis o lek...
Himla smart med dom där träden för hussarna ;-)
Dom där godis spelen förresten. Är dom lika roliga som dom säger eller blir det trist efter ett tag? Jag har aldrig provat..
Ha så gott o hälsa din tvåbeningar

Hillman sa...

Vicken häftig dag du haft, såna där fikaställen skulle va kul om det fanns här oxå. Fast mina tvåbeningar brukar köpa med sig och fika med mig i bilen eller på nåt bra ställe efter vägen.

Sicken söt valping du träffat, undras vicken kennel den kom ifrån, för min uppfödare bor ju på Lidingö, när jag föddes bodde hon på Gärdet.

Taxpussar.