tisdag 30 augusti 2011

Bland blommor och blad

Husse fortsätter med höststädningen i trädgården. Han håller på att ta bort odlingslådorna och försöker få tillbaks gräsmatta där de har stått.Jag har tagit på mig uppgiften att passa alla gräsfröna så inte pippi kommer och äter upp dom. Dom får allt vänta tills vi sätter upp fågelmatningsautomaterna.

Min bloggpolare Gizmo hade synpunkter härom dagen på sin mattes val av blommor att fotografera honom vid. Med fel storlek på blommorna så kan de ju se lite kymigt ut ibland, så jag sa åt husse att ta några bilder på mig framför solroserna.
Först så valde han ju FEL solros som hade självsått sig från förra året.DOM HÄR solrosorna menade jag naturligtvis så jag ser riktigt stor och farlig ut! Sen blev vi uppbjudna till Lilla O för att se hennes nästan färdiga rum.Nu är det bara lite lister, socklar och fönsterfoder som saknas. Medan tvåbeningarna fikade höll vi fyrbenta till under bordet.Lilla O har ett mycket lustigt sätt att ta sig fram på.Som de flesta valpar sätter hon tänderna i det mesta, som till exempel fjärrkontrollen... Blöjdoftande kramar, Ludde!

8 kommentarer:

Alyza och Giah med flock sa...

Va duktig du är som vaktar gräsfröna!!!
Du ser verkligen stor och stilig ut bredvid rätt solrosor ;)
Söt liten fröken O du har på besök :) "fyrbent" oxå ibland...
Sköt om din matte så hon snart är pigg igen!!!
Pussar från Alyza och Giah

Emma o Malte sa...

Du hade behövt vara gräsfrövakt här oxå när det odlades gräs!!
Ja de där människovalparna säger vi bara, de har mycket fuffens för sig:-)
Kram

Kasper sa...

Väldigt resolut och effektivt sätt att skydda gräsfrön från fåglar! Från det mesta, faktiskt! :)
Lilla O är en sötis. Bra med en fyrbent kompis, där under bordet. Fint rum hon får! Fast nog FINNS det väl godare saker att sätta tänderna i än en fjärrkontroll! Du får lära henne smartare vanor. Hemma hos dej, t.ex. Se till att du har nåt gottigt sparat i dina skålar...
Hoppas mattes rehab går riktigt bra, och det ser ju faktiskt så ut. Det gläder mig och matte!

Sigge sa...

Äsch Ludde du kan väl aldrig se farlig ut!!!!!
Det där gräset det kommer nog tillbaka även utan frö ska du se......

Rudi sa...

Vakta gräsfrön verkar vara en bra hobby, lugn och sansad liksom. Vi ska snart plantera buskar, kanske jag ska vakta dom . Lilla O:s rum blir ju jordens finaste! Hon passar alltså bra där!

Gizmo sa...

Tjenare gräsvakten...
Du den där lilla människovalpen var ju bra söt. Tur att du vaktar henne noga.
Idag har jag varit ute i ett par timmar så nu är jag tok trött och ska hoppa upp i mitt favvo fönster och sova en stund.

Ha det gott
Gizmo

Eva sa...

Men Ludde.... Hur skulle du kunna se farlig ut? Spelar nog ingen roll vilka blommor du sitter vid:)
PUSS på dig!

Hillman sa...

Ock hur i hela fridens dar skulle du se farlig ut, matten tycker att du är så sööööt, hihi. Du ser väldans snäller ut och inte det minsta farlig.

Va skulle matten och hussen göra utan dig, då fick de själva vakta gräsfröna och då skulle de knappast få någe gjort, hihi.

Taxpussar.