måndag 8 augusti 2011

Jobbat helg

Det tar på krafterna att vara rehab-hund.Måste kolla att matte vilar och äter sina mediciner när hon ska.Jag brukar ta med henne på en morgonpromenad runt kvarteret så hon får lagom med motion.I fredags åkte jag till torpet med husse där jag fick träffa Coco.Husse och min människobror Anders betade på kräftmjärdarna, och sedan satt de och väntade på att skulle bli dags att lägga i dom.En säkring hade gått i batteriladdaren och batteriet var tomt, så brorsan fick vara motor istället.När vi lagt ut mjärdarna kund vi koppla av med lite bad innan middagen.Det var första gången jag ätit korv och spagetti med sked.Jag tyckte inte att Sara skulle behöva mata mig, så jag åt själv direkt från tallriken istället.När det mörknade åkte vi ut och hämtade upp alla kräftorna.På lördagen kokade vi dem med salt och krondill, och nu står de och drar i kylen. Sen har jag fortsatt att passa matten. I morgon ska jag nog hinna se vad ni andra har haft för er. Storfiskekramar, Ludde

9 kommentarer:

Rudi sa...

Men vad du står i, Ludde! Snart måste du ha semester och ta igen dig lite. Att du tar hand om matten är ju självklart, men att du orkade fiska kräftor också är beundransvärt!

Kasper sa...

Du är tapper och superduktig - passar och promenerar med matte (bara härligt förstås), du fiskar kräftor, du passar både Coco och husse - och du till och med äter själv, fast du kunde bli matad!
:)
Känns bra att se dig här igen.

Gizmo sa...

Alltså JAG har aldrig ätit kräftor men såg att MATTE drägglade när hon såg bilderna på odjuren.. Dom ser ju rent livsfarliga ut tycker jag..haha..

Tur att din matte blir rastad hon också och får lite frisk luft. Måste vara skönt för dig att ha med henne ut igen.

Nosbuffar från mig

Grabbarna boys sa...

Härliga Ludde!
Du är ju så duktig som står i hela tiden...allt från Rehab tiil kräftfiske.
Men du verkar trivas toppen med att ha o göra!
Hälsa matte o husse.
Vov från grabbarna boys!

Emma och Malte sa...

Vilken vovve du är va!! Verkligen en allt-i-allo hund :-)
Tänk att kunna så mycket som du, då hade allt varit mycket lättare!
kram från oss!

Edith sa...

Att vara rehabhund är ett jätteviktigt jobb. Det verkar du klara med glans. Var riktigt rädd om matte nu och ge henne en försiktig kram från oss alla. Colliekramar

Sigge sa...

De där odjuren de kunde ha varit kvar i vattnet påstår matte.
Jag vet inget om såna eftersom de inte kommer in här.
Vilken lyx att bli matad!!!
Jag får alltid äta för egen tass jag

Eva sa...

Jag tror fortfarande på din mattes väldigt snabba tillfrisknande pga dig! Läkarna kommer att häpna och vilja skriva avhandlingar om "Ludde-effekten"!
Duktiga du som fiskar och passar barn och säkert hejade på brorsa-motorn också! Den här matten dreglar en del också kan berättas...
Med allt du har att göra är du väl värd att få lite assistans med matintag!
PUSS!

Hillman sa...

Du ser verkeligen konfunderad ut med att få mat på sked, det har jag roat mig med i flerfaldiga år. Jag inbillar mig att matten blir glad när jag tar skeden i vacker mun eller hur det nu var, hihi.

Taxpussar.