lördag 13 augusti 2011

Sitter och väntar

Häromdagen Träffade jag Londonhunden Lissie. Då blev det så mycket spring, så husse hade inte en chans att hinna med med mobilkameran.Det här är Lissie!Jag springer ju ännu fortare med mina långa ben, så ni får tro mig på mitt ord - DET HÄR ÄR JAG! Man kan lugnt säga att jämfört med mig står blixten stilla! (Gammalt hundordspråk)

Jag måste berätta lite om kräftskivan i onsdags också.
Det var morbror Åke, morbror Bosse, min människobror Anders, Coco, Sara, matte och husse (han står oftast BAKOM kameran) som började med ett glas cider.Maten stod färdig i köket, och Coco och jag skulle få plättar.När tvåbeningarna ätit upp sin jansson under livligt sjungande blev det ett evigt skalande och surplande och ännu mer sjungande.Det är inte ofta man ser en sådan djup koncentration.Förstår inte att detta kan vara så lockande.Coco och jag behövde i alla fall inte sitta och höra på när de åt, så vi roade oss själva.

Nu sitter husse och jag bredvid mobilen och väntar på sms-resultat från midnattsloppet där två av mina människobröder springer. Mobila kramar, Ludde

9 kommentarer:

Emma och Malte sa...

Vilket kalas!! Fast jag förstår inte heller vad som är så lockande med de där röda sakerna.. Fast måste säga att mattar och hussar har mycket konstiga saker för sig!
Kram

Rudi sa...

Vilken röd och kloig mat dom åt! Jag gillar plättar mest jag också! Min matte har sprungit Midnattsloppet ett par gånger. Det var mörkt i vissa gränder, säger hon, men roligt. Nu har hon bara tröjorna från loppen att stila med för hon kommer aldrig att göra om det säger hon. För snart bor hennes bror inte längre precis vid loppet, så då måste hon sova på gatan och det vill hon inte. Hoppas dina människobröder hittar hem efter loppet!

Kasper sa...

Fantastiskt BRA illustration till hur snabba ni är! KLART att dina långa ben inte är något för en mobilkamera... ;)
Jag för min del tycker faktiskt att det liknar diskriminering, att låta tvåbeningarna nöja sig med kräftor när det FANNS PLÄTTAR!!!

Grabbarna boys sa...

Vilket kalas minsann...men vi föredrar nog också plättar precis som du, Coco o Rudi!!
Häftiga bilder på dig o din kompis i början också!
Man ser verkligen vilken fart ni har.
Vov från grabbarna boys!

Edith sa...

Det där var verkligen två bilder med svisch och fart. Oj vilket trevligt kalas ni såg ut att ha. När matte och husse kommer till Stockholm ska dom också äta kräftor. Jag känner mig lite skeptisk till dessa djur och kommer att avstå. Colliekramar

Eva sa...

Häftiga bilder! Måste ju bli så där för att visa farten!
Jag sitter här och gissar - är Lissie möjligen en westie?:)
Är du säker på att kräftor inte kan va' nå't? Biffen hittade ett skal i fredags och han var väldigt nöjd.
PUSS!

Sigge sa...

Både jag och matte (självklart) håller med dej plättar är mycket bättre än kräftor!!!!!
Inte för att jag nånsin ätit kräftor och matte tvärvägrar ju av kända orsaker.
Jag tror på att du är du på den där bilden!

Gizmo sa...

Plättar är gott.. mums.. älskar såna.
Kräftor har jag aldrig träffat eller smakat. Får se om det kommer några såna o hälsar på lite längre fram. Hörde husse prata om kräftor.

Matte försökte också ta springbilder.
Hon lyckades klicka när jag inte sprang sååå fort men inte blir det klara bilder inte.
Matte vill ha en NY kamera säger hon..

Ha det gott och hälsa dina tvåbeningar.
/Gizmo

Hillman sa...

Nä, håller med dig kräftor är inget att ha, de få gånger som matten och hussen ätit såna och jag fått smaka så har jag bara spottat med det. Illerson han rullade runt i kräftstjärten för han tyckte att det dög det till. Nu när han är borta så får jag ta vid med rullandet men jag tror inte det är så stor risk, för matten gillar räkor mera och det gör jag med, hihi.

Taxpussar.