torsdag 8 september 2011

Påsöppning

Ibland orkar jag inte stiga upp när det ljusnar.Idag var det knappt att det ljusnade alls.Det bara regnade och regnade.Efter att ha vallat husse medan matte sjukgympade och lockat fram solen, fick jag i alla fall påsen med sista grisörat.Jag kom på att om jag höll den i botten med tänderna så ramlade örat ut, och det var väl dagens njutning. Fick besök av Karin från Örebro, Cecilia och Lilla O också men då vägrade hussen att ta några bilder.Han tog bara en bild på fuchsian vi fått av Kaspers matte. Skithusse! Örondoftande pussar, Ludde

6 kommentarer:

Kasper sa...

Hihi, du ser verkligen ut som om du aldrig ville stiga upp! Ser ju hur skönt ut som helst! Nu när du säger det - det var urlänge sen JAG fick grisöra!!!! Jädrans matte...
Och du Ludde, den där fuchsian - matte tror knappt det är sant, men å andra sidan har hon ju sett era violer/penseer...
Hon blev glad nu, i alla fall. Glad att den överlevde dom där timmarna hos oss innan den fick komma till er! :)

Grabbarna boys sa...

Skön stil du har grabben i din säng!!
Vov från grabbarna boys!

Emma och Malte sa...

Vi håller med Grabbarna boys!! Skön sovstil! Så brukar jag nästan aldrig ligga, brukar mest ligga på sidan och sova, får nog prova ditt sätt snarast! :-)
Jag vill också ha ett grisöra! Men de har matte slarvat bort nånstans... attans då!
Kramisar

Eva sa...

Vilket sovproffs!!!
Ser ju hur underbart skönt ut som helst!
Gillar fuchsian mycket mycket, lite favorit här.
PUSS gubben!

Rudi sa...

Bior är till för att njutas av...när dom är lediga alltså och inte har en katt i dom när man vill stäcka ut sig i dom :-( Tur du har som har enkattlös bia! Tur som fick öra också coh en påse!

Hillman sa...

Förstår att du är trötter ibland, det var samma här i morse, matten väckte mig vid åtta-tiden och sa att jag skulle ut. Vem sjutton vill ut när det regnar, hihi.

Fast du fick ju sol och då ska man va ute, hihi.

Taxpussar.