tisdag 27 september 2011

Motion

I går kände jag att jag behövde röra på mig lite, så jag frågade matten om hon orkade följa med mig till Krokiga Vägen. Vi går väl så långt jag orkar sa hon, så vi åkte dit med en gång.Det fanns mycket att nosa på där.Dom här paketen hade jag aldrig sett förut.Är det någon jätte som har fyllt år kanske?Va skönt att få sträcka ut lite!Okay, nu vänder vi sa matten.På hemvägen kände jag en oemotståndlig doft bredvid vägen.Ahhh, va skönt!

Dom har ju gjort rena racerbanan till mig här.På kvällspromenaden hittade jag faktiskt två katter under en bil, men dom ville inte komma fram..., Frustrerade kramar, Ludde!

6 kommentarer:

Rudi sa...

Alltså här fanns det mycket att kommentera. Först, Ludde, det är INTE presenter i paketen, det är bajspåsar för Jättar! Fyllda! RÖR inte!
Sen är vi glada åt att din matte orkar gå omkring på vägarna igen!
Och impad över din racerbana, absolut! Och din fart!
Det där med katter, är tydligen svårt för dig. Dom flesta andra hundar jag känner har någon katt eller två, men att just du råkade bli utan , det är synd och mystiskt.

Gizmo sa...

Härligt med promnader..Mattes pappa säger att dom där paketen är UFOägg. Men jag hoppas att det bara är paket som ni säger

Emma o Malte sa...

Jissus va du springer! Vi hann knappt se dig, så fort gick det!!!! Du hade ju lätt vunnit om du hade varit med i OS.
Såna paket har vi sett innan, men inte på så nära håll som du.

Kasper sa...

Glad att se att din matte orkar promenera med dig. Allt går tydligen precis som det ska. Härligt! Och jädrar, en sån racerfart du har...
Vita paketen - hihihi, Rudi har verkligen koll på läget!
Ludde - man ska ha EGNA katter om umgänget ska fungera bra. (Råkar förresten veta att Gizmo som skrivit här ovanför också har ett par egna katter!)
Börjar faktiskt nästan tro att det är en hundlig rättighet! (Du har väl riktigt noterat att Sigge vet var det finns kattungar som söker hem...!)
Härifrån hälsar matte, Petrus, Maxi, Filip och Mysan!
/Kasper

Wille sa...

Vilka jättebajapåsar ! Uhhh, skulle inte vilja möta dem som fyllt de däringa sakerna !
Vad härligt att din matte orkar ut på promenix igen. Det måste kännas jätteskönt att få ta med sig henne ut en sväng igen, pussa henne från mig !
Din racerbana, jodu den var ngt att tala om den, har aldrig sett en sådan stor racerbana, och en sådan fart du springer i, jag skulle knappast hinna med där !
Katter näe du dem kan jag vara utan. De rivs och fräser ju !

Hillman sa...

Va, fasen har du fyrkantiga koägg hos dig, här uppe är de rundade, hihi. Attans vicken raserbana du har fått, fast den kunde vart slätare, hihi.

Taxpussar.