onsdag 7 september 2011

Kräftpremiär

Vi åt våra kräftor i går tillsammans med Sara, Anders, Coco, morbror Åke och morbror Bosse.Vi fångade bara 37 kräftor i fredags så det blev 6 kräftor var och 1 till Coco.Eftersom det var allra första gången hon smakade på en kräfta hjälpte jag henne med lite tips och råd.Jag tycker att hon klarade kräftan med bravur! Salta kramar, Ludde

PS. Vi äter INTE ketchup till kräftorna, om någon undrar, utan när de andra åt sill och potatis före kräftorna fick Coco fjärilspasta med ketchup istället. DS.

8 kommentarer:

Emma o Malte sa...

Det ser väldigt smaskigt ut det dära!! Nu blir vi så sugna på kräftor:-) kramis

Kasper sa...

Coco tycks klara sin kräftpremiär galant! Berodde förstås på dina goda råd. Men frågade någon verkligen henne, kanske att hon VILLE ha fått ketchup till kräftorna också?
Har dom andra förresten provat - kanske att dom också skulle ha gillat det?
Man kan aldrig veta förrän man provat. Sägs det visst. :)

ej hundägare sa...

Mums! Är det svenska flodkräftor?

Ludde sa...

Tyvärr dog alla flodkräftorna för många år sedan i samband med en TV3-inspelning där de "lekte" med signalkräftor i vår sjö. Nu får vi nöja oss med de inplanterade signalkräftorna istället.

Rudi sa...

Här hos oss äts det inte kräftor alls, men OM hon skulle smaka, så säger matten att ketchup till låter helt rätt!

Sigge sa...

Om man nu b¨lir tvinghad att äta såna där saker så behöver de nog dränkas i ketchup först!

Grabbarna boys sa...

Mumsfillibabba säger vi bara, det ser verkligen gott ut!
Vov o kram!!

Hillman sa...

Det där såg gottigt ut, men annars äter jag inte kräftor matten köpte turkiska för några år sen och jag ville inte ha. Inte brorsan heller för han rulla sig i den lilla biten. Ibland tänker jag på honom minnena försvinner inte liksom. Räkor är däremot jättesmarrigt.

Taxpussar.