torsdag 12 februari 2009

Valpvakt

Puh, vilken pers!Jag har varit valpvakt åt människovalpen Coco. Hennes matte å husse skulle på Spagettiopera 11, på Regina i Stockholm, å jag skulle vara valpvakt i deras lägenhet på Söder i Stockholm tillsammans med min husse å matte.Valpvakteriet var väl inte så svårt, men var e alla träden?Det ända gröna jag hitta var en dörr...Å vafförnå e de här? Nå´n slags pink-ställningar?Nä men titta! Buskar! Hurra! Kvällen var räddad... ...och blåsan osså! / Ludde

4 kommentarer:

Anonym sa...

Jag har aldrig sett krokodilerna i Krokodilsjön heller.
Men det finns ju en skylt där det står Danger no swimming crocodiles.
Har ju badat massor där utan att stöta på dom.
Fast matte tror att det är så att en mycket känd kvinnlig deckarförfattare satt upp skylten där. Torpet vid sjön förkommer flitigt i hennes böcker.
De där ställningarna ser ut att vara till för nödiga hundra tycker jag.

Anonym sa...

Såg precis att om du kollar min blogg idag och där klickar på för ett år sen ute till höger så finns det bild på krokodilskylten.

Anonym sa...

Ja man skall vara pigg o kry när man skall passa valpar, dom kan vara väldans raska att förflytta sig fort. Eftersom det inte fanns träd så var nog dom där svarta grejorna pinkställning, men hur har dom tänkt sig?????????? Tål att tänkas på. Kramar Milton

Anonym sa...

Hej hittade hit via Sigges sida...Inga träd??? Blir ju jobbigt, tur du hittade buskarna tillslut!!! Mysko ställningar fungerar nog att kissa på för er hanhundar tror jag :)
Kul att se bilder och läsa om dig...
Titta nog in igen, Giah.