torsdag 16 juni 2011

Flaggan i topp

Vi gick en tidig morgonpromenad idag.Klockan åtta hissade husse och jag flaggan för att Sara fyller 35 idag och husse och Bosse har namnsdag, men allra allra mest för att jag skulle få lunchsällskap!Matte plockade de första egna jordgubbarna till frukosten och jag fick en assiett med 6 leverpastejmackor (som vanligt). Förmiddagen riktigt kröp fram, men rätt vad det var hörde jag ett glatt skällande från vägen.Det var Kasper som kom, och han hade sin matte med sig också, för han kör inte sin bil själv.Vi började med att inspektera trädgården tillsammans med mattarna.Dom var ju mest intresserade av blommor så vi lät dom hållas ett tag.Matte hade gjort i ordning varsin egen lunchtallrik till oss, för jag tycker inte att man bjuder hundar på rimmad lax med dillstuvad potatis.Efteråt hade vi lite vattenskoj.Kasper visade mig hur man plockar upp ben ur vattnet.Det är verkligen trixigt.

Här ser ni själva hur svårt det är!
Det gick i alla fall till slut.Titta vilken fin påse Kasper hade med sig till mig.Matte sa att jag fick EN grej idag, och resten var till i morgon när det är fredag.MUMS - TACK KASPER!

Mumsiga kramar, Ludde!

8 kommentarer:

Kasper med matte sa...

Tack för idag, från både mej och matte! Supertrevligt och supergott alltihop! Ni bor ju bara toppen, både ute och inne!!!!

Jag lånade bilden på smarriga lunchtallriken - min kassa matte ägnade sig ju bara åt att beundra kakelugnar och vedspisar och schersminer och sånt... så hon glömde det viktigaste
Ludde - anmäl oss nu inte bara för stöld, är du bussig!! ;)
Vi har i alla fall stulit ärligt. Den här gången... ;)
Om igen - TACK för idag! (eller det har visst som vanligt redan hunnit bli i går.)

Stella o Doris med matte Lotta sa...

Det var så ett riktigt kalas med en massa gottigheter, hade vi inte bott så långt bort hade vi kommit på stört!!!

Tack för tröstekramen, den gjorde gott!!

Ha en go helg och var rädda om varandra

Eva sa...

Vi läste hos Kasper och måste ju hit och kika också...
Så här är det här nu: Vi vågar absolut INTE gå ut i skogen! För nu är vi så gröna att vi alldeles skulle komma bort oss!!!
Matten säger också att det är härligt med så'n där flaggning! Hon hade visst en scoutmorfar som lärde ut en del om sådana tingestar:)
PUSS!

Hector sa...

Jamen just så ska det vara kul, kalas och flaggan i topp. Det är väl så man har det alldeles underbart med sina bästisar !
Ha nu en skön helg. Här regnar det, men det gör oss inget, vattnet behövs definitivt. Vi har varit ute och busat på förmiddagen i regnet och Wille kunde inte låta bli att rulla sig i vått gräs. Jodå det där med bubbelplast. Matte tycker dte är skojigt näör vi busar runt med den av hjärtans lust, så hon brukar låta oss ta hand om den när de kommer ett bubbelplastat paket, vilket ju händer rätt ofta som du märkt.
Ha nu en härlig dag !

Hillman & Illerson sa...

Vicken härlig dag du och Kasper fick, alltid kul med främmat. Förrexten vicken fin frulle du får med leverståhejmackor, det är bättre än taxkulor som serveras här, hihi.

Taxpussar.

Rudi sa...

SEX leverpastejmackor, lunchtallrik, ben OCH godispåse på samma dag?! Hur tusan bär du dig åt? Och dessutom roligt sällskap av Kasper! Fy sjutton vilken rolig dag!

Sigge sa...

Vilken bra dag ni fick!
Håller med dej att sån där rimmad vithaj absolut inte är hundmat, inte människomat heller enligt matte.
Samma här som hos Kasper det går inte att se filmen.
Min dator vägrar öppna filmer som ligger på blogspot bloggar.
Skitdator!

Buttons sa...

hej, Vilken Bauta lunch tallrik ? sånt får jag aldrig.synd om mig........blötpussar.
PS. Inga problem med filmen här.