onsdag 29 juni 2011

Iskattglass

Nu har det blivit riktigt hett ute på dagarna.När vi har jobbat klart för dagen i trädgården blir det svalkadags.Äntligen fick jag en iskattglass enligt Rudis recept, men hur kommer man åt den?Aha! så smart!Nu kan jag ligga och smaska i solen och känna mig sval... Kalla kramar, Ludde!

4 kommentarer:

Rudi sa...

Jamen, det gläder mig att även du , min polare, fick iskattglass idag i hettan! Visst var det gott? Jag blev så attans sval efter min så jag fick lov att lägga mig i solen en stund för att tina :-)

Kasper sa...

Aha ja visst ja - det där ska matte prova bums! Fast hon är SUR just nu. RIKTIGT sur!!! Hon har skrivit ett långt inlägg med en massa bilder hos sig - och så slutar Blogger plötsligt att fungera! Vägrar ladda upp bilder, vägrar förhandsgranskning, vägrar publicera. Och sen bara POFF så var alltihop försvunnet!

GRRR, sa matte...

Hillman sa...

Isglassen ser konstifik ut men den kanske är god, jag äter nog det mesta men brorsan han äter inte kattmat för det har matte redan prövat, hihi.

Taxpussar.

Lukas sa...

En iskattglass skulle jag också behöva efter gårdagens klippseans. Tänk om matten min hade tänkt på det och fryst in en sån till mig. Men nu har hon fått inspiration, sa hon just. Tack och varm go kram till dig fina Ludde!