lördag 4 juni 2011

Varmt

Idag var det varmt. Har legat i skuggan mesta tiden, men vi gick på en promis till sjön i alla fall.Träffade lilla Mimmi, en liten Bichon Frise som luktade väldigt gott. Hon smet ut bakom staketet och ville göra valpar med mig, men matte släpade iväg mig till hennes förtvivlan.Husse kastade rejäla pinnar till mig när vi kom till sjön så jag fick kyla av mig lite. Sen kom två flatt-tjejer som jag busade en stund med, men hussen ville inte ta några kort. Deras husse var så sur tyckte min husse. Vad ger ni för det? Han hade väl inte behövt ta kort på HONOM heller? Plaskvåta kramar, Ludde

7 kommentarer:

Rudi sa...

Ibland tar min matte inte heller foton på polare jag träffar för mattarna eller hussarna verkar sura och antagligen inte skulle fatta vad en hundblogg är! Trist! Men du vilka fina valpar ni kunde ha gjort om ni fåt vara i fred!

Kasper sa...

BRAA att du till slut kommit underfund med hur härligt det är att bada! Så är det - man blir liksom klokare med åren. :)
(Men det gäller INTE tvåbeningar, tror jag.)

Visst är det orättvist att vi som läser din blogg ska behöva lida för att dom där tjejernas husse var sur!!!
Men så är det - vem har sagt att livet ska vara rättvist...

Sigge sa...

WOW!!!!!!
Ludde i vattnet två dagar på raken!
Det blir nog hund av dej också till slut.
Griniga hussar o mattar möter jag också ibland, matte brukar inte heller ta bilder då.
Skitmatte!

Grabbarna boys sa...

Tråkigt med sura mattar o hussar.
det hade varit kul att få se de där flatte-tjejerna. vi älskar flattar också i vår familj då matte har haft några stycken.
Ha det bra i värmen.
Vov o kram!

Hillman & Illerson sa...

Va trist med sura hussar ja mattar med för den delen, vi träffade massor av glada och snälla mattar och hussar i lördags kväll. Kan det va så att dalmasar och kullor är gladare, hihi.

Taxpussar.

Edith sa...

Bichon Frise + Ludde = jättefina valpar. Colliekramar

Hector sa...

Så du har också badat i helgen. Visst är det skönt.
Vadå det spelar väl ingen roll om hussarna eller mattarna inte alltid trivs med varandra, det är ju din blogg, då ska väl det du gör finnas med. Sedan om inte hussar eller mattar gillar varandra, det spelar väl ingen roll egentligen ?
Näe min matte har också åsikter om en del hussar eller mattar, jag undrar varför ? Hund som hund, trivs vi tillsammans så har vi kul ändå.
Synd att du inte fick flörta lite längre med bichontjejen du mötte.