måndag 27 juni 2011

Resten av helgen

På midsommardagen gick jag ut med matten på morgonen.Hon fick upp riktigt bra fart för en gångs skull.Sen tvärstannade hon för att titta på sina spioner.Vi gick hem till Lilla O på eftermiddagen och fikade.Hon fick för sig att hon skulle gå och klappa mig hela tiden, så jag kände mig lite jagad.Jag lyckades rädda mig i säkerhet under bordet.På söndagen kom Coco och hälsade på, och då stekte matte Falutaxar till henne. (Jag blev lite skrajsen först att hon skulle ha stekt Hillman eller Illerson, men så var det lyckligtvis inte.) Nu ska jag nog vara i trädgården ett par dagar... Soliga kramar, Ludde

4 kommentarer:

Rudi sa...

Lilla O kommer snart nog att bli lika snabb som du! Så se upp, Ludde! dom där falutaxarna kunde jag ha hjälpt till att käka upp. Såna finns inte i affären i Julita, bara tråkiga runda. ha så skönt i trädgården, polarn!

Wille sa...

Tjena så här mittinatten Ludde. Så du är också vaken. Jo jag med, fast det börjar nog bli dax att sova ett par timmar nu.
Tackar för grattiset, tja du hade väl en 10 minuter på dig unefär innan det blev idag istället. Du ser ut att ha haft en del för dig sedan jag kikade in senast.
Det där med falutaxar lät allt lite läskigt men rätt gott också. Undrar om matte kan göra sådan hon med ? Ska bara se till att det inte blir Corgisar.
Idag har jag hälsat på Aylen, och gissa om hon är rund om magen. Ojojoj ja, men om 3 veckor ska det bli bebsingar där är det tänkt. Det ska bli jättespännande för jag kommer nog att bli som en extra pappa till dem.
Näe du nu ska jag nog försöka få med matte eller husse på en mkt sen kvällspromeand, för nu är det så svalt och skönt. Det har ju varit rätt varmt här idag.
Ha nu en skön sommar, och jag hoppas vi ses i Skottvång. Nospuss från Wille

Kasper sa...

Hehehe, måste varit jätteläskigt att bli jagad av Lilla O!!!
Tuff-Ludde!!!
Fast jag vet att såna där små kan ha väldigt starka nypor just när dom ska "klappa"...

Falutaxar - jo, jag tackar!!! Synd att min "mostra" bor i Rättvikstrakten i stället för i Falun!
Klart förresten att din matte måste stanna och titta på sina pioner! Om MIN matte hade såna skulle hon bestämt stå där och sniffa hela dagarna...

Hillman & Illerson sa...

Nog är det varmt men inte känner vi oss stekta för dä, hihi. Så det måste vart några andra taxar som din matte stekte. Fast egenteligen så var det ju dalafilé taxar, hihi.

Taxpussisar.