torsdag 23 juni 2011

Det regnar

Trots att inte solen sken så gick matte ut med mig i morse.Gissa om det var fuktigt ute.Matte plockade in frukostjordgubbarna när hon nu ändå var klädd för det.

Precis som Rudi, kan jag torka mig själv.
Det är väl det här som kallas" Wet Look".Det var skönt med frukost inne.Matte fick hjälpa till med mackorna, för det är lite jobbigt att ta dom när dom ligger direkt på duken. Hoppas att regnet är borta tills i morgon... Våta kramar, Ludde!

5 kommentarer:

Rudi sa...

Bra torkat, kompis, fast lite i slow motion, va? Du och dina mackor, fast jag fick faktiskt en liten bit bröd med Bregott på i morse när jag tänker efter.
Här har det vräkt ner i natt och på fm, så matten och jag gick i storskogen en stund. Sen har hon varit supertråkig...hon har städat! Hussen städar alltid här hos oss när matten är på jobbet, men idag VILLE hon städa! Knäppis!

Sigge sa...

Snabbvisit för att önska trevlig midsommar.
Här kommer den inte att märkas, bara flyttgrejande.
Men fr o m måndag ska det vara normalt igen, nästan för på torsdag blir det upptaget i flera dagar sen är det snart årliga partyt

Kasper sa...

Blött, blött... matte tömde 35 mm ur regnmätaren i morse! Och det bara fortsatte att regna och regna.
Gissa om hon gick på promenad med mig.
Rätt - det gjorde hon inte! Lika bra, för då hade jag blivit lika blöt som du! (Jag gjorde bara en supersnabbis ut på tomten.)
Och nu far jag bort några dar - ni ska ha det så JÄTTEBRA allihop!

strövelstorpslagottona sa...

Vilken bra "torkare" du är. Vi var också tvugna att torka oss i morse. Under natten hade det kommit 51 mm blött vatten.!!!! Men våran balja ute var jättekulig att dricka ur, mycket kuligare än vattenskålen.
Blöta pussar från oss och GLAD MIDSOMMAR

Hillman & Illerson sa...

Det syns att du är tax i alla fall, som du far runt och torkar, hihi. Vicken smarrig frulle du får, här serveras det bara taxkulor men visst får vi smaka macka med matten men den är det bara ost på, hihi.

Missömmertaxpussar.