torsdag 5 juli 2012

Frukost eller mellanmål

Idag har matte och jag kollat när husse gjöt första plinten till en vedbod han ska bygga. Han gjorde inte fel en endaste gång, så nu är det bara sex plintar kvar att göra. Tur att han har oss!

Fram till för någon månad sen åt jag hälften av min mat på morgonen och andra hälften på kvällen, men sen bestämde jag att jag ville bara ha mat på kvällen, så nu får jag alltihopa då. Eftersom matte och husse inte vill sitta ensamma vid frukostbordet så gör dom i ordning några smörgåsar och lite mumsigt pålägg till mig så att jag håller dom sällskap.
Inte så tokigt att börja dagen med ett mellanmål om jag får säga det själv... Mumsiga kramar, Ludde!

6 kommentarer:

Grabbarna boys sa...

Mellanmål till frukost....det har vi då aldrig hört talas om innan!!
Fast vi kan ju erkänna att det hade Abbe aldrig fixat...han skulle nog helst velat ha mellanmål både innan och efter frukost!!
Vov från grabbarna boys!

Sigge sa...

Tror jag kommer förbi hos dej och käkar frukost. Håller med om att mat ska ätas på kvällen.

Arlo sa...

På morgonen ska man dricka lättfil utspädd med kranvatten. På kvällen, om man har lust, kan man äta lite mat. Så tycker jag att det ska vara. Godis däremot kan man äta dygnet runt! Det tycker min matte också!

Vicky sa...

Smart tänkt, att strunta i maten på morgonen så man får leverpastejsmacka istället. Och dessutom få maten man skulle ha ätit på morgonen på kvällen istället. Du har tränat den där matten och hussen väl.

Vi i Kasperian sa...

Hos mig krävs matteuppfostran, märker jag! Jag har det ju bara FÖR uselt!!! I jämförelse!!<
(Kan säga att mate faktiskt ser lite skämsig ut när ajg påpekar det!!)

Emma o Malte sa...

Såna där mackor hade jag kunnat äta vilken tid på dygnet det hade varit! kram