måndag 11 februari 2013

Så annorlunda

Tänk så annorlunda det är på vintern! Matten ska snart på sin årliga hälsokontroll så vi åkte till Huddinge Sjukhus på morgonen för att hon skulle ta några blodprov först - på fastande mage.
Under tiden gick jag runt utanför med hussen för att se om allt var sig likt.
Hela byn såg annorlunda ut i vinterskrud.
Mitt snälla troll var lite frusen men pippin som snöbadade i hans hand mådde prima.
När vi kom tillbaks till min bil stod redan matte där och väntade och sen åkte vi hem och åt frukost... Trollkramar, Ludde!

10 kommentarer:

Vi i Kasperian sa...

Nu går det knappt att föreställa sig att världen ska bli grön!
Men så kan det väl inte vara, att den ska förbli vit?
Det där trollet ser verkligen snällt ut - hoppas det är ordnat så att troll inte kan frysa.
Hoppas också att mattens prover gör så att hon får MVG vid kontrollen!

Grabbarna boys sa...

Vi kan inte heller riktigt förstå att det ska bli grönt o varmt ute när snön vräker ner som den gör just nu här hemma.
Hoppas matten gick igenom sin "besiktning" utan anmärkning!
Vov från grabbarna boys!

Emma o Malte sa...

Vi gillar inte alls allt det vita, eller jag gillar det men inte matten! Så vi hoppas det blir vår snart, det tror jag ditt snälla troll också gör :-) Kram

Laika sa...

Ja, tänk så vitt allting är och i sommar blir det så mycket färger överallt. Spännande detta med årstider, de flesta är rätt trevliga... ja så länge det inte regnar förstås.
Hoppas mattes årliga kontroll gick bra och att frukosten smakade :)

Giah med flock sa...

Hej Ludde :)
Mycket vitt har det kommit här oxå, vi fyrfota tycker det är toppen, men dom tvåbenta gillar inte att skotta... Det behöver inte skottas det är ju bara att skutta sig fram eller hur :) Så fina mäniskovalpar du har, syns att du gillar dom <3 Allt gott du får att äta och godiset din matte och husse gör till dig är vi avis på!!!! har kollat bakåt i din blogg var ju ett tag sen matte satt vid datorn och läste/skrev nu så det är skoj att se att ni mår bra (hoppas din mattes koll var ok) Pussar från oss (Giah med flock)

Sigge sa...

Tror jag ska kolla på de där trollen i höst. Jag ska jobba en helg i dina skogar (utbilda nya svamphundar) och på väg till mina vänner som jag ska bo hos så passerar jag den där människoveterinären. Du kan väl vara busig och pinka bort all snö i skogen så mina elever slipper pulsa fram

Kim sa...

Hoppas att mattes blodprover var ok. Kram!

Arlo sa...

Men vad är det för jobbig reklam som plötsligt dyker upp i alla bloggar? Man luras att klicka på länkar och hamnar mitt i reklamens värld. Inte ens du Ludde är förskonad ser jag....

Arlo sa...

Fast reklamen kommer visst bara om man använder Chrome...vi fick en massa reklam också, men om man kollar i Explorer är den borta. Hos dig också!

Lukas sa...

Min matte har jobbat på det där Huddinge sjukhuset. Men det var långt före min tid. Min blogg ligger i träda, eftersom matte inte begriper sig på nymodigheterna. kram till din finaste Ludde!