söndag 10 februari 2013

Ingen middag

Förutom promenaderna i snömodden har jag fått aktivera mig själv idag.
Jag har jagat den j*vla bollen runt hela huset och lyckats med att lura av den lite smågodis för besväret medan mina människor tittat på skidskytte på teven.
Nån riktig middag åt vi inte heller. Dom tog fram en massa småplock och rester och öppnade en flaska Cava till det.
Ett öra, lite skinka och ost fick jag, men sen åt jag blodpudding så JAG fick i alla fall nåt som liknade middag.
Sen satte dom sig framför teven igen för nu var det Melodifestival... Tysta kramar, Ludde!

9 kommentarer:

Vi i Kasperian sa...

Nu kom matte på att jag ju också har en sån där boll! En kub också, men DEN är väldigt lurig, och lönen knappast mödan värd.
Tvåbeningarnas middag verkar himla trevlig, hälsar matte. :)

Lika bra att du fick lurar på dig när dom såg på Melodifestivalen. Vi hade datorn på, men matte hittade på en massa annat under tiden. Dvs satte sig framför kaminen och stickade i stället. Hon behöver vristvärmare också, har hon kommit på...

Arlo sa...

Vilken attans loser-dag du haft, kompis! Nu lider jag med dig och hoppas du får bade mat och underhållning i dag i stället! OCH promenad!

Melody and M.E sa...

En sådan där boll har jag också, men den har matte gömt. Jag skällde så mycket på den att hon blev rädd att hon skulle få migrän. Nu minns hon inte var hon gömt den, så det dröjer väl innan jag får jaga runt efter den. Lika bra är det för så mycket jobb som det för en liten godbit som jag kan få ändå, bara jag lägger huvudet på sned och tittar ljuvt på min matte!
Ha en bra söndag!
Puss från Melody

mufflo sa...

Han är bara för söt............

Eva sa...

DEN bollen ja... Undrar vart den "försvunnit"...? Får bli lite tjat på matte tror vi!
Hörlurar slapp vi, för mattes småfniss till "muntra fruarna i nå'nstans" kunde vi stå ut med. (HON har visst svårt stå ut med det där andra numer...)
Kollegiala hälsningar
Jesper o Assar

Laika sa...

Du Ludde, skönt med tyst under melodifestivalen. Här tittades det också men jag somnade ifrån det så jag kan nog inte säga så mycket om det denna gång.
Dom där bollarna ja... vet inte riktigt vad jag tycker om dom. Alldeles för lite belöning för allt slit man gör.

Sigge sa...

Här tittas det INTE på Melodifestival, mattes omskakade hjärna skulle må mycket sämre av sånt skrän. TVn har visst varit avstängd i väldigt många dagar nu, tyst o skönt

Emma o Malte sa...

Lider också med dig! Fast helt ärligt så verkar din dag ha varit riktigt bra! För att jaga godisboll kan ju vara sååå roligt :-) Men att lyssna på melodifestivalen är mindre roligt... kram

Kikkan sa...

Förstår att Du hade hörlurar på Dig. Här tror jag att det nog inte finns TV program om denna melidofestival. Hörde att över 120 personenr hade samlats i Svenska Kyrkans stora sal och sett svensk TV igår kväll. Själva finalen visas dock här och det är då oftast man (jag) hör englands bidrag.. Ludde finns det recept på Din husses morotsmarmelad som Du bloggade om 29;e Januari, verkar jätteintressant. Just nu >snö -hälsningar från London