söndag 13 januari 2013

Lördagsmys

Vissa saker är lite svåra att begripa tycker jag. Vad är det för skillnad på fredags- och lördagsmys egentligen?
Idag fick jag visserligen inget oxöra, men en redig bunt med Luddekex i stället och en massa gos med matten i soffan.
Sen fick jag en röd korv som förrätt innan levern så jag är ganska nöjd. Bra med lite omväxling. Det är bara lite synd att hussen är så fumlig med fingrarna så han inte kan fota med mobilen samtidigt som han håller i kopplet, för det har inte fattats tillfällen idag! Först träffade jag min lagotttjej Smilla på långpromenaden och på 7-rundan fick jag busa lite med Rottisen Rambo och Wheatentjejen Buffy. Det hade varit kul att visa er. Lördagskramar (Fast det just blev söndag), Ludde!

10 kommentarer:

Laika sa...

Vilken lördag du haft, med alla möten :) Ja, du Ludde... skillnaden där mellan fredags och lördagsmys måste väl vara alldeles hårfin... kanske är det matte och husse som har någon extra speciell känsla? Jag själv kan mysa precis lika mycket varenda dag, så med andra ord är kanske alla mina dagar fredagar och lördagar :)

Kim sa...

Lördagsmys är en gammal ritual, som de har, när de vet att de kan ta det lugnt dagen efter. Fredagsmys är en bara sådär 50 år gammal tradition som uppstod, när människorna började helga även lördagen.
Kram!

Arlo sa...

Mysigt värre! Men får du lever varje lördag eller? Hussen får gå på "håll-fingrarna-i-styr-"-kurs så vi får se alla dina tjer och kompisar. För det vill vi ju!

Eva sa...

Vi röstar också på fingerkurs för hussen! Särskilt den där Buffy hade varit kul att se eftersom vi har en så'n killkompis här (lika gammal som Jesper)
Det där med mattemys i soffan ser särdeles mysigt ut, oavsett dag faktiskt!:)

Vi i Kasperian sa...

Att reda ut den där skillnaden - snacka om angenämt problem... :D
Fast viktigt!!
Rent allmänt tycker jag att angenäma problem är mycket viktigare än tråkiga (dom överlåter jag till matte...)

Melody and M.E sa...

Egentligen struntar jag i om det heter fredags-, lördags- eller söndagsmys! Bara jag får något riktigt gott att äta. För min del tycker jag det ska vara mys varenda dag! Men en sak har jag märkt, det är lättare att få med matte in i djuraffären på fredagar och lördagar.
Puss från Melody

Eva sa...

PS
Glömde ju förut...
Det där med att få med sig mer än man slänger är plättlätt som du påpekar. MEN... Jag har tur just nu för det slängs för tillfället väldigt lite i grovsophuset:)

Emma o Malte sa...

Visst är det bra med omväxling! Hos oss blir det söndagsmys istället! Kramis

Sigge sa...

Och du har roat dej som vanligt och käkat en massa gott.
Märkte du stormvinden när jag febrilt viftade på svansen när jag passerade skylten mot ditt hemma?
Matte har fått sin Fjollträskdos tillgodosedd för många år framöver nu igen. Hörde nåt om att allt öster om Läggesta är Fjollträsk och orsakar huvudvärk och stres

mufflo sa...

Här ska vi ha tisdagsmys..............