onsdag 16 januari 2013

Blommor till matte

Husse åkte iväg med min gamla bil idag efter frukosten. Jag kan ju inte åka i två bilar samtidigt så då ska jag sälja min gamla. Min nya är guldfärgad, ganska kort, bred och lite rund - ungefär som resten av flocken. (Inte färgen alltså.) Den har nån slags tomatlåda som hussen tycker om, för han gillar inte att växla sa han. Jag fattar inte riktigt, men kör han bara dit jag vill så är det okej för mej.
När vi hämtade den på Volkswagen i Södertälje gav dom husse nycklarna och jag fick en blombukett som jag gav till matten för att hon lagar så god mat.
Medan hussen var borta kom Cecilia, Lilla O och Axel ned till mej för att fika. Axel sov i sin vagn hela tiden, men Lilla O var det fart på.
Hon får inte vara på dagis för hon har fått vattkoppor och behövde sysselsättas för att inte känna hur det kliar. Förresten fick hon nog kopparna av Cornelia när dom var här på juldagen.
Cornelia tog i alla fall inte med sig dom till Kanarieöarna där hon och Max var och badade för en vecka sedan.

Lilla O gillade mattes tofflor och fingervantar och for omkring som bara den, så jag höll mig på behörigt avstånd för att inte få några vattenkoppar över mig. Nattkramar, Ludde!

6 kommentarer:

Vi i Kasperian sa...

Stackars Lilla O, då! Såg väldigt kliigt ut det där. Fast hon verkar ju glad ändå. :)
Hade du fått följa med till Kanarieöarna så hade du kunnat bada massor. Där gjorde dom en bautamiss!!!!
Hehe, min matte gillar inte tomatlådor (har provat på en bil) hon VILL växla, säger hon. Hon fick också blommor när hon handlade den här sista. På Bilia i Södertälje. :) Alltså ska bilar vara nya när man köper dom.

Grattis till guldbilen, säger vi!
Kort, bred och lite rund? ÄR det en bil dom köpt åt dig? Men det är det förstås, eftersom du fick blommor

Eva sa...

Blommor till matten???
Tror vi ska ha ett allvarligt samtal här.......
Fast om de kom med den lilla korta och runda...? Hmmmm.... Jag har inte ens körkort, tomatlåga eller ej.
Men blommor KAN fås på andra håll också! Det vet jag bestämt.
Hörrni killar....!

Arlo sa...

Guldbil med växthus i! Och så blommor dessutom! Wow, vilket deal din husse gjorde den dan då! Vi vill se ett foto på Guldbaggen snarast!
Jag tror att dina småflickor bott i växthus också, för attans så stora dom blivit helt plötsligt! Och med prickar på!

Sigge sa...

Matte håller med Kaspers matte, bilar med tomatlådor näääää. Matte letar alltid förtvivlat efter koppling och växelspak när hon kör såna.
Liten bred och rund, aha du har nog fått en WV Bubbla!
Stackars Lilla O med vattkopporna. min människovalpar hade det förra året, inget skoj alls.

Laika sa...

En sån där tomatlåda sa matte att hon också skulle vilja ha. Ja, jag förstår inte heller så mycket av det, det viktiga som du säger är att vi kommer dit vi vill med bilen :)

Emma o Malte sa...

Vilka fina blommor! matten hon måste ha blivit jätte glad för dom :-) och vad spännande med ny bil! Hoppas ni trivs med den :-) Kramis