söndag 26 februari 2012

Valpvakt

Idag var jag valpvakt åt Lilla O. Först fikade vi och övade henne i att mata hund med kex. Det klarade hon galant. Sen tyckte jag att hon nog behövde komma ut i det fina vädret så vi tillbringade en evighet med att klä på henne innan vi kom iväg.
Hon orkar inte gå så långt, för hon är bara ett och ett halvt år, så hon fick sitta i vagnen som matte  körde. Lilla O tyckte nog att det var jobbigt att åka vagn för hon somnade efter en stund.

Efter att jag lämnat tillbaks henne till min människobror fick jag en stor kycklingvinge som lön... Vingliga kramar, Ludde!

7 kommentarer:

Arlo sa...

Tänk att det kan vara så attans jobbigt att sitta nerbäddad i en skön vagn, så man till och med somnar! Svårt att fatta! Tänk om jag någon gång kunde få smaka en sån där kycklingvinge jag också. Suck!Kan du inte berätta för matten att du aldrig satt benen i halsen eller fått lov att akutopereras mitt i natten för dom spetsiga benen perforerat allt inne i dig? Snälla!

Grabbarna boys sa...

Kycklingvingar har vi aldrig ätit.....däremot knaprar matte på sådana när de äter kyckling.
Snacka om orättvisor här i livet.
Men du har det allt bra du Ludde.
Vov från grabbarna boys!

Emma o Malte sa...

Undrar om det finns sådanadär vagnar till oss med? kramis!

Eva sa...

Så klok du är som börjar träna henne i hundmatning i god tid! Blir nog väldigt praktiskt när hon sedan blir stor nog att öppna skåp och så:D
PUSS!

Vi i Kasperian sa...

Jag skulle också bli jättetrött av att vara tvungen att sitta i en vagn!!! Hade nog somnat av ren utmattning... ;)

Hillman sa...

Jaha, du har varit barnvakt igen, jag tycker nog att det var en dålig lön med bara en vinge, nog skulle du välan haft två, hihi.

Taxpussar.

Lyckopiller sa...

Jag är också så feg att jag inte vågar ge mina hundar kycklingvingar. Men jag är säker på att de skulle vara väldigt uppskattade.