fredag 17 februari 2012

Utan matte

Morgonrundan är inget för matte.
Det finns en ganska brant backe på den. Matte stannade hemma på långrundan idag trots att vi skulle gå på isen.
Jag fick syn på några mycket skumma personer vid en brygga. Dom försökte gömma sig så jag inte skulle se dom, men jag visste nog att dom var där.
Det var en klass från vår gymnasieskola som övade sig inför en skidvecka i fjällen där dom ska åka från stuga till stuga. Dom sa att dom gömde sig för stormen, fast det inte fanns någon, inte för mig.
Sen tyckte jag att husse skulle skynda sig på, för nu var det dags för fredagsmys... Helgkramar, Ludde!

6 kommentarer:

Humlespunk sa...

Mycket märkliga människor som gömmer sig för saker som inte finns. Lite som att leka kurragömma utan en kurragömma-kompis. Såklart man inte hittas då.

För tokigt är vad det är.

Hoppas ni får en skön helg :)

Emma o Malte sa...

Människor är bra märkliga ibland!! Kramis

Buttons sa...

Usch å fy så kallt det ser ut på dina promenader, fast det är snyggt på bild. Jag å matte skulle nog helst vilja sitta inne och titta på hela härligheten genom fönstret. Ha en riktigt mysig helg.......warm wet kisses

erica sa...

Felice hälsar att du måste vara en mycket smart hund som ser dom trots att dom försökte gömma sig! Denna "stormen" måste vara en riktig buse som skrämde dom allihopa, du får hälsa att dom kan få lägga sig i soffan hos mig- det brukar matte säga att vi ska göra när "stormen" är ute och det är jättemysigt! Lägger till dig på Bloglovin nu, hoppas det är ok=)

Eva sa...

Nu får du nog förklara... Kan det verkligen ha stormat på dem men inte på dig, när ni var så nära varandra? I och för sig har jag hört talas om lokala oväder, men ändå...
Förbryllade PUSSAR!

smulan sa...

Sicka konstiga typer va?? Dom syntes ju jätte tydligt!

Paffa smulan hälsningar!