måndag 19 augusti 2013

Lite morgonsol

Jag äter ju inte så mycket till frukost längre. Det blir mest lite pålägg vid bordet när mina människor äter och det är mest för sällskaps skull jag sitter med vid kortsidan. Jag behöver ju inte nån stol för att nå upp precis. I morse blev det ett par skivor Gustafskorv och lite Goudaost. Jag tycker att det räcker med att äta middag och då äter jag en ordentlig portion. Kanske inte allt, för jag brukar ofta spara lite till efter sista rundan.
Det var skönt att ligga och värma sig i solen en stund efter frukosten för nu har det blivit lite kyligare på morgnarna. Varma kramar, Ludde! 

4 kommentarer:

Lyckopiller sa...

Du ser ut att må bra där du ligger. Korv till frukost är ju inte heller fy skam.

Eva sa...

Mysstund ser det ut som!
Assar står bredvid och studsar... "SPARA mat??? Är han lika knäpp som siamteamet eller???"
(Jag har förklarat att det är du inte alls! Bara lite förståndigare än vissa svarta lurvpellar här, som kan sätta i halsen t.o.m. i sin iver...)

Laika sa...

Jag gör precis likadant, en väldigt lätt frukost för att sen äta en mer ordentlig middag. Ibland blir det ju någon sån där liten måltid till mellanmål innan middagen också. Skönt att ligga i solen så där :D

Vi i Kasperian sa...

Det gäller att passa på att ligga i solen på morgonen det är antagligen snart slut med såna trevligheter.
Nästan ingen morgonmat - den är ju allra viktigast, tycker jag! Om man inte räknar in eventuella godismellanmål, förstås. :)