tisdag 4 juni 2013

Bara i stan

Jag hade inte nån lust att passa huset och alla tofflor idag så jag följde med in till stan för att handla. Det är inte många ställen man är välkommen på så jag stannade utanför med omväxlande matten eller hussen.
Det var i alla fall bättre än att vara ensam hemma... Stadskramar, Ludde

PS Nu håller vi alla tassar för att Rudi ska bli bra! DS
 

8 kommentarer:

Vi i Kasperian sa...

I såna där lägen saknar jag en husse, för eftersom matte aldrig lämnar mig ensam utanför någon affär så får jag vackert passa huset den här årstiden, varenda gång hon ska handla nåt.

Fast det förstås, idag är det var både kyligt och mulet så fick jag faktiskt passa bilen en liten stund.

Vi tänker också på Rudi!!

Sigge sa...

Jag lämnas också att passa hus denna årstid. Fast igr var det ju bra temp så då kunde jag passa bilen även om det bara var en kort stund medan matte var på Rudimattens jobb. Men förstår att du inte har ett dugg lust att passa tofflor, tänk om de försvinner igen (människorna alltså)

Eva sa...

Förstår MYCKET väl att du vägrar passa tofflor! När människorna varit försvunna så där en tid så är det klart du vill vara med och hålla reda på dem!

Här slår vi närmast knut på oss själva för att hålla allt vi har för Rudi! Han bara måste krya på sig igen!

Grabbarna boys sa...

Varför passa tofflor när man kan hänga med till stan...du gjorde helt klart rätt val grabben!!
Vov från grabbarna boys!

Laika sa...

Ja, det är ju alltid roligare att få följa med än att ligga hemma och vakta tofflor :) Skönt väder idag att få vara ute också.

Arlo sa...

Jamen, kompis, hyggligt av dig att tänka på mig så där! Jag mår bättre och bättre, fast jag väntar på några provsvar och sånt trist, men så länge tänker jag må bra, så det så!

Emma o Malte sa...

Jag brukar få vänta i bilen om jag ska följa med matten och handla, för hon vågar inte lämna mig själv utanför! Tur att du har både en matte och en husse! Kramis

mufflo sa...

Lite mycket avgaser bara.....i markhöjd.........