söndag 16 juni 2013

Softat lite bara

Vi har tagit igen oss allihop sedan jag var hos min Bosse. Husse och matte har blivit alldeles förskräckligt hostiga och vill inte träffa några som dom kommer att smitta ner.
Vi har varit i svampskogen men det verkar bara vara vi som går där för nu har nästan vägen vuxit igen.
När matten är riktigt hostig brukar jag hålla henne sällskap. Hussen har lyckats få till en provencedag till som ni kan se på hans blogg. Det verkar som om han har lite svårt att välja bort fotografier så därför blev det bara en. Imorgon ska han försöka klippa gräset med sin gräsklippare. Han höll på ända till tolv innan allt var ihopskruvat och inga delar blev över heller. Det är bara en fjäder till utkastarluckan som ska spännas men då behövde det vara ljust så han ser något. Sena kramar, Ludde!

 

5 kommentarer:

Melody and M.E sa...

Stackars matte som hostar, du får ta väl hand om henne! Själv har jag haft fullt upp i natt med att jaga en mygga så den inte skulle sticka min matte. Hon är allergisk mot myggor och måste äta medicin när hon åker till områden där det finns myggor, men inte visste hon att lilla jag kunde jaga myggor!
Puss från Melody!

Arlo sa...

Hostiga mattar och hussar är jag expert på! Hussen håller oss vakna hela nätterna med sitt skrällande. Hoppas dina blir bättre snart!

Vi i Kasperian sa...

Men stackars matte då!! Hon ser verkligen inte ut att må bra,
fint att du kan trösta henne och hålla henne sällskap så där.
Lika synd om husse förstås, om han är lika dålig.
Så trist för er allihop - hoppas verkligen att alla mår bättre snart.
Helst redan NU förstås!!

Jaså "händige husse" fick ihop klipparen.
Det var ju en väldig tur. Tur och tur förresten,
skicklighet handlar det förstås om. Han är verkligen duktig, hälsar matte.
Och nu ska vi över till hans blogg och titta på bilder. :)

Laika sa...

Krya på önskar vi och vilken tur att du finns där och tar hand om, och ser till att de får lite dagsljus och frisk luft också :)

Buttons sa...

´Hej Ludde va bra att du håller Matten varm då hon inte mår så bra. Säg till om du behöver hjälp, för det är min specialitet,