måndag 6 maj 2013

Nakenchock


Vad hjälpte det att man fick massvis med godis av matte när hussen samtidigt skalade bort all anständig klädsel jag hade!
Jag noterade också att fru blåmes införskaffat en del svarta möbler till holken och jag anar var dom kommer ifrån!
Får nog stanna här i trädgården tills pälsen vuxit ut... Nakenkramar, Ludde!

5 kommentarer:

Eva sa...

WOW!!!
Vilken grabb alltså!
Och du - det kan väl vara en del tröst (vad nu den ska behövas för) att MÄNGDER av små fågelvalpar kommer att sova varmt och mjukt och gott nu? Allt tack vare dig och hussen och matten och godiset.
Du blir hjälte i alla holkar och bon!
PUSS!

Vi i Kasperian sa...

Matte säger att hussar enligt hennes erfarenhet är såna, nästan livsfarliga att släppa lösa tillsammans med maskiner av något slag!
Tur åtminstone att vintern är över, så att du slipper frysa alltför mycket. Men nog ser du lite naken ut... SÅ mycket päls behövde väl ändå inte fåglarna få!

Laika sa...

Oj, hjälp vilken tur att det kom en till bild. Nästan så jag trodde att de klippt bort dig ;)
Tänk så bra nytta all din päls gör, även när den inte sitter på dig... som möbler till så pippisar.

HumleSpunk sa...

Här hittar vi på samma tokigheter - klipper Humlehunden och borstar ur fälle-pälsen på Spunk. Och pälsen puffar vi ut på gräsmattan, någon dag senare är det mesta borta.

Tänk så många glada fågelungar det finns i bona där du och vi bor! För att inte tala om hur glada fågelmammorna är, som ligger och ruvar på äggen i riktigt mjuk-lyx :)

Ludde Svartnos sa...

Hörru, se inte så ledsen ut, Ludde. Jag tycker att du är jättestilig! Du är nog bara ovan och om nån dag har du vant dig. Skönt att bli av med lite päls nu när värmen kommer!

Nospussar från
BELLA