onsdag 8 maj 2013

Komplimang

När jag hjälpte husse och matte med att ösa sten vid muren kom min Bia förbi. Hon gillade min sommarfrisyr och sa att det var nästan samma frisse som hon har! Snacka om att självförtroendet växte flera meter!
Nu får allt hussen lägga på ett kol så att han kan byta ut en bit av staketet mot en grind. Man vill ju att ens kompisar ska kunna komma in i trädgården ibland. Nospussar genom staket känns liksom lite urvattnade... Stentuffa kramar, Ludde!

5 kommentarer:

Kasper sa...

"...kom min Bia förbi..." jag trodde du blivit helknäpp! Bior står ju där dom står - men så fattade jag! En del tvåbeningar kallar oss verkligen för konstiga saker (du skulle bara höra vad min matte kallar mig ibland..).
Bra att du fick en komplimang, man kan ju inte smyga undan jämnt. Men jag hoppas i alla fall att pälsen växer ut for!

Eva sa...

Du ser!
Klart att tjejerna gillar dig precis som du är! Vare sig du har flaxande lockar eller ej.
Med din hjälp måste ju hussen vara klar på ett litet kick? Hoppas det i alla fall, så att du kan pussas ordentligt:)

mufflo sa...

Tycker du ser fin ut i din nya frisyr..........

Laika sa...

Hihi, Kasper sa precis det vi tänkte. Min bia kommer aldrig till mig hur mycket jag än önskar, men sen fattade vi. Och hellre en sådan bia än en som man sover i :)
Klart att hon tyckte du var snygg, jag sa ju att tikarna skulle tycka så :) Nu kan du glatt stoltsera igen.

Bella, shih tzu sa...

Jaja, jag tycker också att du är snygg, ju. Jag hade en bia en gång som jag aldrig satte min tass i! Hade den en 3-4 år och hur Matte än försökte med godis och annat lock och pock så ville jag inte veta av den. Matte skickade iväg den på aktion och fick väl några kronor för den! Din Bia, däremot ser väldigt go ut!

Ha en skön kväll önskar
BELLA