söndag 31 mars 2013

På andra sidan

Det var ingen ide att gå upp för tidigt idag eftersom alla klockor var manipulerade. Vi sov en extra timme längre så solen hann värma lite mer.
På altanen känns det ljusare idag för all snö och is har hasat ned så jag kan knappt komma ut i trädgården. Efter fikat åkte vi till andra sidan stan och letade efter våren i Hässelby.
Man kan nästan säga att vi hittade den!
Jag frågade om dom behövde en slottshund på slottet men dom var inte intresserade. Det finns väl andra slott... Lätt våryra kramar, Ludde!
 

7 kommentarer:

Eva sa...

Vilken vårbild!
Snödroppar är verkligen söta. Och du också!;)

Arlo sa...

Men attans! Var ligger Hässelby? I tropikerna eller? Aldrig har vi sett sån blomsterprakt här i trakterna.
Om din husse bara orkar snickra ihop en liten låda till dina prylar är det helt ok, bara man får nåt eget där man kan rumstera om som man vill och kanske gömma hemlisar.

Vi i Kasperian sa...

Tänk att du har mött våren!! Det har inte jag.
Så där som FRAMFÖR din altan ser det ut PÅ min! Fast på min är det ännu mer, allt från halva huset.
Det lär dröja innan vi kan öppna glasväggen.
Och nu funderar matte på att ta sig - och mig - iväg på en tur till Hässelby. :D

Melody and M.E sa...

Jag har också försökt mig på det där med att bli slottshund, men ingen slottsherre har nappat på erbjudandet! En och annan krokus har jag sett idag, men inte sjutton är det någon vårvärme!
Hört att min matte mumlat om att vi får dra dit våren är, undrar om hon menar Hässelby?
Puss från Melody!

Laika sa...

Tror din matte och husse blev glada över att inte behöva låta dig bli en slottshund. Då hade dom ju inte fått träffa dig lika ofta, men du är ju hemmets slottshund så vad mer kan man egentligen behöva? Stor och ståtlig är du ju redan :) Och hittat våren dessutom, det är inte illa.

Sigge sa...

Tänk det där Hässelby de tillbringade matte ett par veckor av sitt liv. I hop med de där blodhundarna och ytterigare ett gäng såna. Men vilke del av Hässelby det har hon alldeles förträngt och skule aldrig hitta tillbaka. Ska släpa loss henne på Arlanda på trosdag, känns som ren mardrömmen

Emma o Malte sa...

Det var ett märkligt slott som inte behövde en sån stilig slottshund som du! Men det är ju deras misstag! Kramis!