fredag 22 mars 2013

Fredag - igen!

Så var det fredag igen. Jag tycker att veckorna bara rinner iväg utan att vi gör något annat än äter, sover och promenerar. Jag sa till matte att jag ville ha lite omväxling och va tror ni att hon gjorde då?
Hon gav mig fredagsörat med plasten kvar!
Det var ett riktigt helsike att få ut oxörat ur påsen...
...men man får inte vara dum! Listiga kramar, Ludde!

7 kommentarer:

Kikkan sa...

Tänk Ludde att det verkar vara samma här, har haft Sverige besök igen och det blir mat, mat & mer mat, men nu är det hårda bud.. Ska se till att de där typerna som tydligen har flyttat in i garderoberna här, får flytta härifrån. Kram

Eva sa...

Klart du listade ut det, även om det fick bli lite fixande och funderande! Tur att du är en så'n klok kille!
SV
TACK för din kommentar om att smaka INNAN kokning! Vår matte behöver läsa sådant för hon är närmast löjligt försiktig med råa inälvor nämligen...

Laika sa...

Så klok som du är så löser du nog alla problem i ett nafs :)
Hoppas örat smakade gott efter mödan.

Melody Shih tzu sa...

Här fick jag leta upp mitt helggodis själv, först dra ner mattes väska på golvet och sedan få ur kassen från djuraffären och så hitta påsen med tjursenorna och öppna den! Men lyckades gjorde jag och inget skäll fick jag heller för mitt initiativ!
Önskar er en riktigt skön snöda!

Emma o Malte sa...

Det där var väl ingen svårighet för dig! Du som är så klok! Kramis

Kim sa...

Jobbigt att öppna förpackningar, säger matte. Du ska höra va hon svär ibland. Ät inte plast bara, det kan ställa till det i lilla magen.

Kasper sa...

Men va tusan - det är tvåbeningar som har stoppat in oxörat i påsen, då ska minsann en tvåbening ta ut det också. Nån jä...a ordning ska det väl va´...!!!