måndag 10 december 2012

Lite solsken

Egentligen skulle vi tagit en promenad på hästvägen i fredags när det var så fint väder (och långt ifrån Sascha), men där var det inte plogat.
Hemma är det så mycket snö som tynger ned ledningarna så det är riktigt läskigt att gå under dom.
Vi fick åka till krokiga vägen istället som jag inte varit på sen i våras. Matte och husse gillar inte ett par griniga fågelskådare som brukar vara där. Dom blir alltid extra griniga när jag kommer för dom tycker att jag skrämmer bort alla fåglar dom ska titta på. Dom kunde väl köpa sig en bilderbok med fåglar istället och sitta hemma på balkongen och titta.
Hur som helst så var det inga såna där utan vi kunde ägna oss åt snöbollskastning och springa omkring i snön.
Vi kunde inte gå så långt för dom hade bara hunnit ploga en bit.
Det är jätteskönt att få springa av sig lite på fälten, fast det fastnar en massa snö mellan trampdynorna förstås... Snöiga kramar, Ludde!

8 kommentarer:

Edith sa...

Jag förstår inte varför fågelskådarna ska vara så griniga, när dom får träffa på en så trevlig kille som dig. Colliekramar

Eva sa...

Har du inte kådsalva? Då slipper du snö mellan tårna! Ta ett snack med Sigge.
Härligt att se dig kuta så där! Kunde du inte passat på att knata hemåt till damen? Fast din husse var ju bra på snöspring också förstås...

Arlo sa...

Men vad gjorde du däruppe i skogen ensam? Fågelskådare låter som ett jobbigt släkte, det finns fåglar på Internet med ljud och allt så dom behöver inte ens köpa sig en bilderbok, tycker jag.

Felix sa...

Jistanes va mycke snö du har, här har det bara kommit pyttelite, ca 1 dm totalt, så jag vill ha mera snö så jag kan rumla runt i den, hihi.

Russelpussar.

Felix sa...

Åh, va vi är glömska matten och jag, vi skulle naturligtvis tacka så himla mycket för att vi fick låna bilden, nu ligger den i alla fall på FB, hihi.

Russelpussar.

Kim sa...

Mycket snö här med (undrar var du bor?) Ja, det fastnar en massa snöklumpar mellan mina trampdynor också. Matte skrattar åt mig, när vi kommer in, för det låter "klick, klick", när jag går.

Melody and M.E sa...

Där vi bor på landet har vi riktigt många fågelskådare, mest på våren förstås. En av dem har alltid med sig sin hund! Alla är trevliga och så försöker de lära matte vad fåglarna heter, men hon ser nog inte så bra för hon tycker alla ser likadana ut. De kollar lite konstigt på henne när hon säger att hon aldrig hört talas om vissa fåglar! Hon är bättre på hundraser, än fåglar!
Puss från Melody

Laika sa...

Vilken härlig video :) Vilken tur du hade att där inte fanns några tråkiga fågelskådare. Jag tycker precis som du, att de kan bläddra i böcker. Det är väl ändå där man kan se på precis de fåglar man vill.