onsdag 26 september 2012

Nedtrampad

Husse gillade inte riktigt när jag stack iväg på egen tass sist jag fick springa ned till badet själv på promenaden.
Därför sitter jag fast i flexikopplet, till skillnad mot vissa andra som får springa och jaga frisbeen som hennes husse kastar.
När jag går på motionsslingan så går jag fritt i alla fall.
Det skulle till exempel vara svårt att komma åt att dricka vatten annars.
Igår skulle jag försöka bita svansen av en långhårig kille med regnrock som vi mötte (Han såg för läskig ut i den svarta rocken) fast då hann inte husse med i svängarna så han tappade balansen och for i trottoaren och tyvärr lyckades han skala av pälsen på mitt bakben med kängan först, så nu får jag ha mattes ena strumpa på när jag är inne. Skithusse!!!

På kvällen sen så passade jag min Bosse ett tag medan matte och husse var med mattes bror Nisse och åt middag på Lux. Förutom en trerättersmiddag fick dom sju små extrarätter medan dom väntade på maten. (Husse säger att han rekommenderar stället.)
De började med en löjromsstrut och ett glas skumpa...
...och avslutade med kaffe och godispinnar.
Jag kunde inte hindra hussen från att visa efterrätten, fast ni vet väl hur mat ser ut ändå?

Jovisst! jag höll på att glömma! Idag när vi gick förbi Delibutiken såg jag ett par, som åt lunch, titta konstigt ut på mig genom fönstret. Sen kom damen utspringande och berättade att hon kände igen mig från bloggen,  och att hon och hennes man bor i England, men kom till Trosa igår och kom och åt lunch här för att JAG hade rekommenderat stället. Häftigt! Hon heter Kikkan och syr lapptäcken och hälsade till Kasper och Rudi för hon läser deras bloggar också. Tänk så liten världen är ibland!
Nu ligger jag och inte får slicka såren. Avskavda kramar, Ludde

8 kommentarer:

Arlo sa...

Men herreminje!!! Skalade hussen av dig pälsen?! Attans vilka tånaglar han måtte ha! Ta fram klotången och ansa dom snarast! Attans! Jag är halt och lytt och så, men pälsen har jag kvar ändå.
Jomen, så kul att ni träffard Kikkan, hon skulle visst vara i Trosa har jag hört. Hon hjälper till med våra spaningar där sgt Ludde!

Eva sa...

Vad HAR du för husse egentligen??? Anmäl till H.O.! Minst lika allvarligt som klooklippning och så'nt.
Kul att du träffade Kikkan! Har kikat på hennes blogg ibland. Fats lagom mycket, för jag blir så lapp-sugen...

Felix sa...

Stackars dig som blivit avskalad, ja tvåbeningarna kan ha stora fötter, det har även jag fått erfara. Fast matten blev djupt olycklig att hon trampade mig på baktassen och jag blev inte ens avskalad. Ser att dina tvåbeningar ätit en massa smarrigt, typiskt att du inte fick samma käk.

KryapådigRusselpussar.

Emma o Malte sa...

Jag undrar vad din husse har för skor som skalade av pälsen på dig sådär?!
Men attans spännande att träffa bloggläsare! Det har vi aldrig varit med om! Kramis

Vi i Kasperian sa...

Tackar så mycket för hälsningen från Kikkan. :) Hon är visst i dom där trakterna ganska ofta.
Hm, fick du låna mattes ena strumpa FAST hon skulle ut på baluns! Snällt av henne, hoppas hon inte frös alltför mycket om det som blev tomt...
Visserligen drog du omkull husse, men att skala av dig pälsen - DET var väl ändå att ta i!!!
(Förresten kan han väl vara glad att axeln inte gick ur led den här gången...)
Och du BORDE få springa iväg till badet, absolut, kanske att du får det nästa gång. ;)

Sigge sa...

Du Ludde hälsa din husse att det finns långa vanliga koppel att köpa. Mitt är 3,5 meter skaffa sånt i stället frö livsfarliga flexikoppel. Du ser först var det husses axel och nu blev du skinnflådd. Hoppas du läker snabbt

Kikkan sa...

Hej Ludde, kul att träffa Dig & Din husse.. Toto som vi bor hos, tyckte inte om att vi luktade hund när vi kom hem till honom tidigare idag... jag blev sedan tagen på bar gärning när jag kelade lite med Toto. Hans matte fick av misstag se bilderna med Toto på köksbordet :-( Glömde naturligtvis att ta bild på Dig tidigare idag, men jag blev så exited när jag såg Dig spatsera förbi delishoppen att jag totalt glömde att jag hade kameran med mig. Trevligt var det att ses och tack för att Du för länge sedan rekommenderade Rönninge delikatessen... Hoppas Du kryar på Dig snart & slipper använda Din mattes strumpa..♥

Laika sa...

Aj aj, vilken långsam husse du har som inte hänger med i svängarna. Hoppas tassen läker fort och att pälsen kommer tillbaka i ruskig takt :)
Va? Vilken kändis du är... wow alltså. Ludde the famous dog :D