tisdag 4 september 2012

En hel del

Det har hänt en hel del här idag.
10 ton sten har kommit med en kranbil i morse, och husse åkte till krossen i Södertälje med släpkärran och köpte ett lass stenmjöl. Resten av stenarna som ska ligga överst på muren ska vi hämta själva i Bålsta om några veckor.
Medan matte var och gympade i stan installerade dom fiberkabeln hos oss så att jag ska kunna se flera tevekanaler, surfa och ringa med ljusets hastighet.
Då ska väl hussen hinna hjälpa mig med bloggandet trots alla stenar han ska leka med. Förhoppningsfulla kramar, Ludde!

6 kommentarer:

Laika sa...

Snart finns det alltså inga bloggursäkter om ni kan börja surfa i ljusets hastighet... eller ja.... det är väl om matte och husse behöver bli lika snabba som ljusets hastighet??
Äh, men det kommer säkert bli jättetjusigt när allt stenarbete är klart och tänk, då kan du skryta lite fint om hur bra du övervakat det arbetet!

Vi i Kasperian sa...

Hihihi - grävs det inte för parkeringsplats och sånt, så grävs det för kablar...
Fast över kabeldiket ska det tydligen fortfarande bli gräs. :)
Undrar om din husse går att känna igen efter allt stenjobb - han blir nog nästan som Hulken, tror jag. Fast inte grön förstås.

(Snygga ben du fått, förresten. :)

Arlo sa...

Full rulle hos Ludde ser jag. Fibrer i gräset har man inte på landet, så här surfar vi lugnt och sansat...

Eva sa...

Då är det bara "uppgradering" av hussen o matten som fattas sen då? Själv blir jag trött bara av att HÖRA vad din husse sysslar med, så jag undrar hur det ska gå;)
Din något skeptiska min är underbar!
Lycka till-kramar!

Emma o Malte sa...

Vad mycket det händer hos er! Det där med fiberkabel lät ju spännande! Då tar det ju bara några sekunder för hussen att hjälpa dig att blogga :-) Kram

Lillian www.sognafaret.no sa...

Så heldig du er!