måndag 4 maj 2015

Glömde visst något...

Oj va tiden går fort ibland. Det har varit så mycket med alla människovalpar så jag glömde bort att berätta att jag var med min Nisse på Delibutiken och åt middag för en vecka sedan.
Det var hans födelsedagspresent från oss att få en trerätters middag med hemkörning efteråt. Om ni undrar var jag är så ligger jag i mörkret under bordet och håller koll på de som kommer in i butiken och väntar på att få diska brädorna.
Först fick vi lite korv och grisnacke med ett glas cava följt av en soppa med en grillad skinksmörgås.
Huvudrätten var confiterade anklår med rotsaksgratäng och sen avslutade vi med kaffe och lakritsbiskvi innan vi skjutsade hem Nisse. Grisnacken och ankan var absolut det godaste!
Dan efter var jag och kände på vattnet medan jag fortfarande hade pälsen kvar. Det var inte riktigt badbart ännu men svalt och skönt att dricka... Glömska kramar, Ludde!

5 kommentarer:

Laika sa...

Oj vilken trevlig mat du :D Du borde också bett om hemkörning ;)
Jag har nog bestämt att jag kanske inte vill bada i vår...alls. Jag har förvisso doppat tassarna men utan nån större glädje. Kallt var det.

Arlo sa...

Vad var det jag skrev...äter och äter gör du...själv äter jag torra kulor dag efter dag....

Vi i Kasperian sa...

Himla bra present till din Nisse - klart att du uppskattade den! Sånt där med lämpliga presenter har dom verkligen näsa för, dina människor. :D +h4a whhg23 .,,,,,,,,,,,,,,g f63

Oj, du fick en hälsning från Maxi också, han travade just iväg över tangentbordet medan matte försökte lyfta bort honom - det gick så där, som du ser. Oj, så han sprattlade!! :D

Melody and M.E sa...

Nästa gång vi flyttar får det nog bli till dina trakter!
Tänk att få gå med och ligga under bordet på ett sådant där ställe! Här får man inte ens vara med under bordet på alla uteserveringar!
Så gäller det ju att ha med sig matgäster som tappar ner några godbitar då och då…
Puss från Melody

Ludde Svartnos sa...

Nå, Ludde! Hur många var det som kom in i Deli-butiken och väntade på att få diska brädor???
Trevlig present din Nisse fick.

Nyfikna hälsningar från
BELLA med en matte som skrattar så tårarna rinner