söndag 8 september 2013

Fika i hundkojan

Nu när hussen fått på plåttaket på hundkojan tyckte jag att vi skulle fika där också.
Matte tog fram bullar och fyllde en termos med kaffe som hon tog med till min koja. Husse säger att han ska sätta in fönster och dörr men inte behövs det några fönster! Man ser ju lika bra rakt genom väggarna. Och in kan man ju gå var som helst utan nån dörr!

När Jag skulle vakta Axel och Lilla O i fredags så behövde jag bara passa dom en halvtimme. Sen skulle dom sova så när hussen och jag gått runt kvarteret så fick jag vila mig hemma medan matte och han tittade på italienska trädgårdar på teve och valparna sov.
I övrigt har jag mest legat och trånat på gräsmattan för nu har visst ALLA kvarterets brudar börjat lukta gott... Doftkramar, Ludde!

7 kommentarer:

Vi i Kasperian sa...

Men du Ludde - det blir ju en verkligt originell och kulig koja du får! Dags för ett hemma-hos-reportage så småningom. Nånstans. Tak, fönster och dörr.
PSST!! Kanske du ska påminna hussen om väggar också, framåt vintern, men låt honom tro att han kom på det alldeles själv!
/Kasper

Melody and M.E sa...

Nu får jag nog ändra mig, får man fika i sin koja då vill jag också ha en! Inte för att jag vill sova där själv, men en fikakoja ställer jag upp på helhjärtat! Bullar mums...
Puss från Melody!

buttons sa...

häftig koja, tillräckligt stor att få plats med polare............blir det kalas till invigningen _

Arlo sa...

Din koja är mycket större än min, men jag är ju lite mindre i stoleken förstås. Fönster behövs rakt inte, men väggar är bra att ha när det blåser.

Laika sa...

Ja, vad ska du med dörr och fönster till i din hundkoja? Helt onödigt arbete. På sin höjd lite vindskydd i nån hörna, en sån där myshörna nu när alla brudar luktar gott. Verkligen lägligt att bli klar med kojan så du kan bjuda hem tjejorna till dig :) Fast då får ju matte och husse hålla sig borta.

Sigge sa...

Kojan duger väl alldeles utmärkt som den är ?
Luftigt och ingen risk att det blir instängt eller att u missar viktiga händelser

Ludde Svartnos sa...

Hussen din bygger en riktig PARTYKOJA till dig! Nu blir det livat framöver kan jag tro ;)

Festliga hälsningar från
BELLA