tisdag 13 mars 2012

Soligt

Som omväxling åkte vi till krokiga vägen idag. Vi såg bara EN fågelskådare vilket var bra. Dom klagar annars alltid på att jag kommer och skrämmer bort deras fåglar. Det är väl inte DERAS fåglar heller!
När jag sprungit mig riktigt trött var det skönt att bara lapa lite sol ett tag. Jag träffade en liten tysk jaktdrever också men hon fick inte springa lös, för om hon får upp nåt spår kutar hon bara iväg sa hennes husse, så vi fick bara nosa lite på varandra. Okay, det kanske var mest jag som nosade då... Soliga kramar, Ludde!

10 kommentarer:

Sigge sa...

Blev grymt imponerad av bilden i förra inlägget.
Ludde i en spagrop!!!!
Äntligen börjar du förstå hur man sköter pälsen utan mänsklig inblandning

Emma o Malte sa...

Hallååå, de där fågelskådarna kan väl vara nån annanstans o kika på fåglar när du kommer? Finns väl fler ställen liksom.. :-) Kramis

Vi i Kasperian sa...

Mysko - fåglar finns ju överallt, så varför måste dom titta på dom just där DU promenerar och solar och så????

Laika sa...

Nej, fåglarna är till för alla att titta på tycker jag. Jag älskar att tex titta på ekorrar också. Brukar prata lite med dom när dom sitter uppe i träden och tittar ner på mig. Skön solig dag och promenad du fick dig.

Lyckopiller sa...

Fåglar är till för alla!

smulan sa...

Fåglar är till för att springa efter tycker jag...fast jag får inte..säger matte.

Solig hälsn/smulan

Arlo sa...

Fåglar finns här och där...Ludde finns bara just där han vill springa just då, så det så!Hälsa dom det från mig!
Det syns verkligen på fotot hur mycket och lång och fort du har sprungit i fågelskogen!

Gizmo sa...

Fåglar är ju ur kul... Kommer man i full galopp så låter dom jätte roligt.. *fniss*

Inga-Lill sa...

Det är riktigt, passa på att lapa i dig vitaminerna från solen, det är bara bra. Pippisarna är väl knappast nåt som kan intressera dig, för någon jakthund i ordet rätta bemärkelse är du väl inte eller....

Kramar.

Eva sa...

Fårlgarna är ju bara sina egna ju! Tycker allt fågelskådarna ska vara glada att nå'n endaste sitter still så att de hinner titta:)
(Och minns när jag plötsligt hade alldeles för mycket folk nära när jag bodde på landet, Björnlunda. Det hade dykt upp någon väldigt ovanlig and-gäst! Telefonkedjan gick och det blev fullt. Tidningen skrev "TT/Björnlunda" vilket var lite kul:D)